geremy tarafından yazılan metin:
ozaman içerden ayar yapılırken iç ayna döndüğü için uzun kısa fark etmiyor ikiside inmiş yada kalkmış oluyor.
farın sağ sol ayarı içinde öteki vidalar kullanılıyor.
bir soru daha sorayım far yükseklik motoru bozulursa elle inip kalkma olayı olurmu.
bunyas288 tarafından yazılan metin:
ozaman içerden ayar yapılırken iç ayna döndüğü için uzun kısa fark etmiyor ikiside inmiş yada kalkmış oluyor.
bir soru daha sorayım far yükseklik motoru bozulursa elle inip kalkma olayı olurmu.
Geremy usta far ayarlarını yeni ampül takarken biraz karıştırdım benim anladığım 2 ayar vidasının 2 side yukarı aşağı oynatıyor biri kısaları yükseltip alçaltıyor diğeri de uzunları yükseltip alçaltıyor..
sener_bey tarafından yazılan metin:
mrb herkese ben 2 gun once aracıma osram uzun kısa far ampullerini taktım aynı ozellikte olan aracın ustundekiler sarı renkte ama bu taktırmıs oldugum farlar biraz daha acık renkli beyaza calıyo tereddutum acaba sarı olan dahamı net gorus saglıyo beyaz farı taktırmamdaki amacım biraz daha net parlak bi goruntu almak şimdiden tesekkurler