Fan 0-1-2-3-4 Düğmesi Kırıldı !

metekose

Saygın Üye
Adı
Mete Köse
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Esnaf ve Sanatkar
Modeli
Araç Yılı
2005
slm. arkadaşlar
ısıtma-soğutma fanının 0-1-2-3-4 açma kapama düğmesi yaklaşık bir yıldır, araç soğukken çat-çut diye açılıp kapanıyordu. sonunda elimde kaldı. mübarek pazar günümde çat-çut seslerini araştırabilmem için yardım lütfen. düğme elimde kaldığında gece idi ve yuvası otobüslerdeki tepemizdeki okuma lambaları gibi oluverdi bir anda..
arkadaşlar 2005 aracın kalorifer düğmelerinin olduğu kısım nassı sökülür?

Mete bey tarif edeyim ama biraz sıkıntılı Önce vites kolunun yani küllüğün olduğu yer komle aşağı alacaksınız sonra orta hava difizörlerini ve oralardaki 25 tork vidaları sökeceksiniz göğüs komple gelecek ve düğmeyi sökeceksiniz. Kolay gelsin. Eğer el melekeniz varsa kolay yoksa bulaşmayın bir elektrikçi ye yaptırın derim

bencede bi ustaya yaptırın baki abi güzel anlatmışsın*clap2*

abi olay gece olduğu ve daha önce sökme ihtiyacı da duymadığım için göğüsü pek inceleyemedim. ben denizci ve gemi elektrik zabiti olduğum için Allah'ın izni ile o işi hallederim. hem iyi bir de temizlik yapmış olurum.
ilgin için ayrıca teşekkürler.
oğuz arkadaşım; kendimi sizin yerinize koyunca ilk akla gelen cevap sizinde yazdığınız gibi oluyor da benim başlığı açmamdaki amacım ilk önce başımıza gelen arızalar, karşılaşma sıklıkları ve çözüm yolları ile formu zenginleştirmek sonra da pazar günümüzü değerlendirebileceğimiz bir arıza mıdır? fikir alıp onu öğrenmekti. eminim bir doblocu göğsü söktüğünde bir sürü yeni tecrübeler kazanıp bir araba da temizlik yapar.. bunları da fotoğraflandırıp formumuzu zenginleştirir. diye düşünüyorum.
ilginiz için teşekkürler..

Tebrik ederm mete iyi düşünce

kolay gelsin.daikkatli olun.benim d1 i serviste kalorifer radyatörü için söküp takmışlardı.sonra arcımın aküsü kaçırmaya başladı teyipten,oradan buradan 2 hafta uğraştırdı.akü kesti masraf arıza nerede.saatin kablolarında.demek ki takarken dikkat etmedilersonrası 2 hafta uğraş.30 tl işçilik ve birde yeni akü.

geçmiş olsun...

geçmiş olsun.. benimde yandaki o havanın yönünün konumlandıran buton çok sertleşti zor dönüyor elimde kalabilir her an.. siz halledin bakalım bizde fikir edinelim.. belki bende bir söktürürüm orayı...

geçmiş olsun. bende daha öyle bi sıkıntı yok allaha şükür.

Back