Facebook messenger 2.0

AlperAkbiyik

Saygın Üye
Adı
Alper
Modeli
Renk
Bal Köpüğü
Türkler FaceBook'u çok sevdi!
Artan FaceBook çılgınlığı ile piyasalarda bir program arayışı başladı.Ve işte FaceBook Messenger 2.0'ıncı sürümüyle karşınızda...
Bu programla kolayca FaceBook'unuza girebilirsiniz.Hatta Resim arşivi oluşturup arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.(link)

Programın çalışması için .NET Framework 2.0'ın bilgisayarınızda yüklü olması lazım...
(link)

Paylaşım için teşekkürler. 🙂

O kadar da değil yahu, ben yeri geliyor ayda bir kere giriyorum. 😀

boşver face yi ben bi faydasını göreni görmedim boş vakit çalıyor sırf. onun yerine modern romanlar okuyorum. *tup*

Program için teşekkürler. Dedikleri gibi face baya baya sardı ama herşey dönemsel bence. Gün gelir o bırakılır başka bi mevzuya dadanılır...

günlük bir kaç kez bakmam lazım alışkanlık yaptı
geçen ayalara kadar farmville oynuyordum mecbur 24 saat giriyordum.şimdi bıraktım oyunu daha rahatım.

Farmville çok abartı bir oyun yahu, iki dakka boş bırakmaya gelmiyor, inat ettim öyle bıraktım bende 🙂

DobloM tarafından yazılan metin:
Farmville çok abartı bir oyun yahu, iki dakka boş bırakmaya gelmiyor, inat ettim öyle bıraktım bende 🙂

benzerleri var birde onlarda berbat fişvilla mufak gibi.

fishville oynamıştım, ama o da sinir etti. sınır olmaması çok kötü birşey.

hepsini sonuna kadar zorladım ve bitiş düdüğü çaldım. şimdi face ye değil buraya vakit harcamak istiyorum.

kokplot tarafından yazılan metin:
hepsini sonuna kadar zorladım ve bitiş düdüğü çaldım. şimdi face ye değil buraya vakit harcamak istiyorum.

*clap**clap**clap*

Bence face'e girmek daha iyi.. messenger gibi anlık mesajlaşma kısmı var ve paylaşılanları anasayfadan görüp duvar'a yazı yazabiliyoruz 🙂 paylaşımın için tşk.ler..

dünyada face kullananlar arasında 2. ve 4. sıradayız 🙂

Back