Evde Lastik Parlatıcı Yapımı

bozlakci

Daimi Üye
arkadaşlar lastik parlatıcılar 10-15 lira arasında bana 2 hafta zor gidiyordu baktım olacak gibi değil 1/3 oranında antifiriz 1/3 oranında bulaşık detarjanı 1/3 oranında su kattın iyice çalkalayın ve lastik parlatıcımız hazır 😀

ben sadece bulaşık sabunu kullanıyorum

teşekkürler.

bilgiler için teşekkürler.

bilgi için teşekkürler....bizimde ön farlar biraz solmuştu bende cam sille yumuşak bezle sertce sildim nerdeyse ilk günkü gibi oldu 😀

teşekkürler kardeşim

teşekkürler duydum ama denemedim fakat birde nasıl parlattığının fortosunu çekerseniz daha iyi olur

ben e-maxın 5te 1 oranda sulandırılan parlatıcından aldım 5 litre çokta memnunum banada anca yetiyor çünkü hergüğn lastikler temizlenip parlatılıoyor

bilgi için teşekkürler.

geçenlerde forumda okudum diş macunuyla farları parlatmayı bim den ucuz olsun diye bi macun aldım denedim bi faydasını göremedim heralde kalite lazım colgate felan 😀

geçenlerde forumda okudum diş macunuyla farları parlatmayı bim den ucuz olsun diye bi macun aldım denedim bi faydasını göremedim heralde kalite lazım colgate felan 😀
evet.ucuz etin yahnisi hesabı.

benimde sağ far biraz solmuş deniyecem ama bişey olur diye korkuyorum aslında herşeyde sürmek istemiyorum dobloma

benim bildiğim tek lastik parlatı var o da 1/3 oranında kola 1/3 oranında deterjan 1/3 oranında su 😉

katı arap sabunu 1.75 tl hç uğraşmyn:🙂)))
lütfen kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız...

Back