Euro 6 Motor İçin Fiat Gönüllü Çağırma

Neden bozulmuş bu alet sebebi belli mi? Bir arkadaşta peugeot rifter var onda da adblue deposu bozulmuş kronik diyor arkadaş her rifter sahibi sorun çekiyor.
Hocam araçta arıza yok Fiat yol arkadaşım adlı uygulamaya fabrikadan gelen bildirim bizi servise yönlendiriyo serviste fabrikanın iş emrini yerine getiriyo ilerde doğacak arızanın tedbirini almışlar

Hocam araçta arıza yok Fiat yol arkadaşım adlı uygulamaya fabrikadan gelen bildirim bizi servise yönlendiriyo serviste fabrikanın iş emrini yerine getiriyo ilerde doğacak arızanın tedbirini almışlar
Mesele ilgimi çekti bozulmasa bile risk var demek ki neden adblue sistemlerinde soru çıkm potansiyeli doğdu acaba?
Kullanılan adbluelarda standart yok mu? Farklı marka adblue koyunca mı sorun oluyor merak ettim.

Fiat servisleride bizden alın diyordu adblue sıvısını. Geçtiğimiz haftalarda 10 litrelik bidonla a101 marketlerde bile adblue satıldı mesela. Bunlar mı sorun çıkarttıyor merak ettim.

Ben hep Shell den alırım
Uygulama üzerinden gittim servise problem yoktu yoksa arabada fabrika prosedürlerine uyduk

Ben hep Shell den alırım
Uygulama üzerinden gittim servise problem yoktu yoksa arabada fabrika prosedürlerine uyduk
Benimde 1.6 euro6 adblue var. geri çağırma vs olmadı. sizin final dediğiniz motor kodu nedir acaba benimki farklı mıdır.

merhaba bugün de bayi bana telefon etti partikül filtresiyle ilgili bir güncelleme var 1,5 saat sürecek bir işlem dediler cuma gidicem ne olduğu hakkında hiçbir detaylı fikrim yok söylemediler de

merhaba bugün de bayi bana telefon etti partikül filtresiyle ilgili bir güncelleme var 1,5 saat sürecek bir işlem dediler cuma gidicem ne olduğu hakkında hiçbir detaylı fikrim yok söylemediler de
Gidince sonuç dökümanı çıkar

şimdi getirdim aracı dpf sensörüyle alakalı bir şeymiş duruma bakıp revize gerekiyorsa revize edeceklermiş

Hocam iptal ettirmeyin adblueyu, DPF'yi, ettirene de engel olun. Bu havayı bizler, sizler, çocuklar soluyor.

Back