Eskişehir'li doblocular toplanalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ethem

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Doblo
Adı
Ethem GÜN
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2009
Renk
granit gri
eskişehirdeki doblocu arkadasları bu başlık altında toplayıp haberleşmemiz daha kolay olur. stickerlar gelince habersiz kimse kalmaz. toplantı tarzı küçük bi buluşmada ayarlarız

Sticker suan varmi elinizde

Sayin başkanım her yerde her zaman yanınızdayiz

@Genc kaptan
Eyvallah abim hepimiz bir butun tek parcayız nasip olursa kar yagsın bidshs toplantı yapıcaz

Selamın Aleykum hayırlı günler

Araniza yeni katildim eskisehirden hepinize saygi ve selamlar

@TheBack
Aleykumselam kardeşim faceden eklersen yardımcı olayım. Adın soyadinla bilgi verirsen talep eden hangisi sen olduğunu anlayabilirim. Yarın baksan tarafında olacağım.

@eses26
Aleykumselam, sticker taleb ediyorsanız faceden eklebilir ve yarın yer belirleyip yapistirabilirz baksan sanayide olacağım yarın

@aliozdemir1126
Aleykümselam kardeşim bilgilendirme yaparız lakin faceden ekleyip sticker yoksa yarın müsaitsen gelip halletmek gerekiyor, herkesi tek noktadan bilgilendirme yapmam gerekiyor. Parça parça olunca kim nerde unutuyorum

16.07.2017 pazar günü Nejdet Şahinöz abimizin oğullarının sünneti düğünü vardır hepiniz davetlisiniz. Konvoy yapılacaktır, bir yerden toplanıp gitmek için saat 16.30 da yeni stadyumun önünde toplanılacaktir. Gelecek olanlar dönüş yaparsa sevinirim

eskisehirden selamlar henüz bir doblom yok ama aileyi takip ediyorum d3 kasa 1.3 veya 1.6 arıyorum varmıdır eskisehirde bildiginiz tanıdık bir araç

@ugurbahcelı

451154206 arkadaslar su araca bir goz atsaniz almayi dusunuyorum rakam 33 yapiyor yarar mi sizce 3 4 sene kullanmayi dusunuyorum

İyi günler aranıza yeni katıldım eskişehir de hangi ustalara gide biliriz tavsiyelerini hangisi.

Back