Eskişehir'de Servis / Usta Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ofas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ofas

Daimi Üye
Adı
Oğuzhan
Kan Grubu
0 +
Meslek
Çiftçi
Modeli
Araç Yılı
2008
Fiat ve dolayısıyla Doblo'ya çok uzaktım. Uzun yıllar gittiğim ustama Doblo icin ben bunlardan çok anlamam dedi. Konu karıştı ve ona sormadım. Size sorayım. Bana bakım için tavsiyede bulunanların bilirmisiniz? Aracın benden önceki iki sahibinde Çalışkanlar özel servisine gitmişler. Bir ara içeriye girdim duvarda Doblo için 280₺ periyodik bakım ücreti yazıyordu.

Not: Bakım maliyetleri açısından yetkili servis düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Eskişehir il yöneticimiz @Ethem ile görüşün musaitse belki yardımcı olabilir.

Nornalde çalışkan oto doblo icin duyduğum yerdir ama ben kendi ustama gidiyorum ve simdiye kadar sorun yasamadim. Tavsiye edebilirm. Memnun kalmazsan degistirir icine sinen veya çalışkan otoya gidebilirsin abi tercih senin ama sanayide hatrı sayılır cevre ve ustalarımız vardır herturlu yardımcı olurum. Saygılar

@Ethem
Ağustosta servise gitmiş ve 3.000 km olmuş. Bakım süresi gelene kadar muhtemelen görüşürüz. O zamanda ayrıntılı konuşuruz inşallah.
Teşekkür ederim.

@ofas
Rica ederim abi herkonuda yardımcı olurum

Ethem merhaba ben eskişehirde çalışkan otomotive araç zincir değişimi için götürdüm zincir değişimi sonrası 1 ay sonra ilk çalıştırmada vuruntu sesi geliyor multijet konusunda usta tanıdığınız varmı güvenilir çok rahatsız edici ses

Merhaba, eğer değişim çalışkanda yapıldıysa onlara götürmende fayda var. Garantili iş yapıyor olmaları lazım. Boşuna fazla para verme.

Teşekkürler Ethem bet

Back