eskişehiri biliyorum zati yarı çeyrek memleketim sayılır. fotolar da güzel. emeklerine sağlık. ama şu ES-ES dizisini nerede çekiyorlarmış acaba. devam edeceklermiymiş acaba. orada olsam gidip sorardım film setinden geriye bişi kaldıysa adamlara. eskişehire selamlar sevgiler herdaim olsun.
Es-Es dizi çekimlerini merkezde çekiyorlar sürekli. defalarca gördüm dizi setini ama ATV den sonra SHOW tv ye geçmişti. o da reyting az diye kaldırmış 🙂
ES-ES bu güne kadar eskişehir içinde çekilmiş en modern günün içinden olaylarla ama içinde sex olmayan bir dizi çekti. adına ES-ES dediler ve başının etini yediler. iyi şeylerin kıymeti bilinmiyor bna kalırsa. azıcık açık saçık ve oyuncularıda seksi giyinse felan feşmekan dizi reyting tavan yaptı diye devam ederdi. hemen rafa kaldırdılar yazıklar olsun 😡.
bir dizi ile bile eskişehir özlememizi gideriyorduk. diziyide gerçekten severek izliyordum. inşalah devam eder. en çokta URAS ile İREM in arasının düzelmesini beklerken dizi hoooopp şut ve gol gitti canım ketan helva. dizi yattı. tırtlar vadisini seyretmezdim ama ES-ES i seyrederdim.
Benim şuan aklımda yazın ortak nokta olarak eskişehir veya kütahya seçilim orada buluşalım...Şöyle üye illerine bakıp haritaya koyduğumda ortak buraı gözküyor...
sallama atıyorum ama doğrudur eminim en az 1000 km kardeşlerim bitermi o yolculuk bi solukta . At ınan 3 haftada gelinirdi burası orayla bizim zamanımızda. şimdi 105 At ınan 18 saatte anca 😀