blackdesign
Yeni Üye
Arkadaşlar herkese merhaba,
https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?forum_id=16&thread_id=7580 linkinde kendimi sizlere tanıttım, forumu gezerken buranın pek bi boş kaldığını farkettim 🙂 Biraz şenlendirelim ortalığı istedim..
Çalışmaların tamamı bana aittir. Bu iş üzerine zamanında internet sitem, forumumuz vardı, bizim yanımızdan ayrılıp kendilerine forum kuran arkadaşlarımın hala forumları var, bu işi Türkiye'ye biz tanıtmıştık vakti zamanında.. 2004 yılından beridir uğraşırım bu işlerle.. Aslında başlarda hobiydi, daha sonra Türkiye'yi uluslar arası yarışmalarda adını duyurup ödüller kazandırmışlığımız vardı.. Kocadım gerçi bu işlerden artık yapmıyorum ama, vakti zamanında yaptığım çalışmaları sizlerle paylaşayım istedim.
Lafı fazla uzatmadan çalışmalarımdan bi kaçını sizlerle paylaşmal isterim. Bikaçı diyorum çünkü inanın yüzlerce var 😀
Şimdiden herkese iyi seyirler. =)
Not: Resimler bir hayli fazla, biraz açılması uzun sürebilir ama beklediğinize değmesini umuyorum. Saygılar,
Orjinal:
Fatoş (photoshop 😀 :
High Res:........................High Res Neon'lu..:..........Diğer Arka Plan:
Orjinal:
Photoshop:
High Res:..........................High Res another BG
Orjinal:
Fatoş (photoshop 😀 :
Yüksek Çözünürlük:
Orjinal:
Photoshop:
Orjinal:
Orjinal:
Kalıp Çizim:
Photoshop:
1600 x 1200 Versiyon (şiddetle tavsiye ederim)
orginal:
BD Style:
1600x1200 Büyük boy
Orginal:
Photoshop:
Borbetli:
Scion xD Orginal:
Scion xD Photoshop:
https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?forum_id=16&thread_id=7580 linkinde kendimi sizlere tanıttım, forumu gezerken buranın pek bi boş kaldığını farkettim 🙂 Biraz şenlendirelim ortalığı istedim..
Çalışmaların tamamı bana aittir. Bu iş üzerine zamanında internet sitem, forumumuz vardı, bizim yanımızdan ayrılıp kendilerine forum kuran arkadaşlarımın hala forumları var, bu işi Türkiye'ye biz tanıtmıştık vakti zamanında.. 2004 yılından beridir uğraşırım bu işlerle.. Aslında başlarda hobiydi, daha sonra Türkiye'yi uluslar arası yarışmalarda adını duyurup ödüller kazandırmışlığımız vardı.. Kocadım gerçi bu işlerden artık yapmıyorum ama, vakti zamanında yaptığım çalışmaları sizlerle paylaşayım istedim.
Lafı fazla uzatmadan çalışmalarımdan bi kaçını sizlerle paylaşmal isterim. Bikaçı diyorum çünkü inanın yüzlerce var 😀
Şimdiden herkese iyi seyirler. =)
Not: Resimler bir hayli fazla, biraz açılması uzun sürebilir ama beklediğinize değmesini umuyorum. Saygılar,
Orjinal:

Fatoş (photoshop 😀 :

High Res:........................High Res Neon'lu..:..........Diğer Arka Plan:
Orjinal:

Photoshop:

High Res:..........................High Res another BG

Orjinal:

Fatoş (photoshop 😀 :

Yüksek Çözünürlük:
Orjinal:

Photoshop:

Orjinal:

Orjinal:

Kalıp Çizim:

Photoshop:

1600 x 1200 Versiyon (şiddetle tavsiye ederim)
orginal:

BD Style:

1600x1200 Büyük boy
Orginal:

Photoshop:

Borbetli:

Scion xD Orginal:

Scion xD Photoshop: