Doblo Esc devre dışı Hil holder devre dışı

Yasin Sağdıç

Yeni Üye
Doblo
Adı
Yasin Sağdıç
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Merhaba. 2017 1.6 Premio plus Doblo mun Marşa basarken aniden gösterge ler elektrik gelmiyor. Daha sonra marşa tekrar denedim Esc devre dışı Hil holder devre dışı park yardımcı devre dışı Airbag devre dışı yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Aküden dolayı yapıyor olabilir

Çok büyük ihtimal akü çünkü bu gün benimde bitti önine ne geliyorsa arızaları saymaya başladı 😂

bendede aynısı oldu çalışırken zor çalışıyordu kafasına göre arza yakıyordu sonra aküyü değiştirdim sorun ortadan kalktı

Akü. Hemen değiştirin uzun yola gitmeyin. “Sizce ne olmuş olabilir? “ konu başlıklı makalemde olan durum başınıza gelebilir araç şarj kesip sizi yolda bi anda bırakabilir. Ciddi risk. Konuma bakın. Ve acil değiştirin. Anfi bas varsa araba çalışır halde kullanın aküyü sağlıklı tutun şakaya gelmez 150 ile giderken şak diye elektrik keser kontak kapanır direksiyon şişer firen şişer ölüm riski çok yüksektir. Saygılar.

Akü bitti yenisini alın

Teşekkürler aynen dediğiniz gibi öyle oldu

Benim de bir sene önce akü şarji tamamen boşalmıştı. Aynı hataları veriyordu servisi arayıp sorduk aküsü bitmiş dediler takviye yaptık çalıştı

Kardeşim sağolasın. Sigorta yı aradım çekici gönderdi. Servise çektik Aynen akü komple bitmiş. Aküyü değiştirdik düzeldi

Aracın orjinal aküsü hangi markaydı? Benimkisi 4 sene oldu fabrika çıkışlı mutlu akü sıkıntısı olmadı şimdiye kadar çok şükür.

Aracın orjinal aküsü hangi markaydı? Benimkisi 4 sene oldu fabrika çıkışlı mutlu akü sıkıntısı olmadı şimdiye kadar çok şükür.
Benimki 8 senedir aynıydı 2 ay önce değiştik

Back