Enjektor temizleyici

@MEHMET78
Teşekkürler Rabbim omur verirse cumartesi batman da yaptiricam insallah

@sukru56
hayırlısı inşaallah.

60000 deki dizel fiestama 6 ayda bir würth kullandım faydalı olduğunu düşünüyorum. Ama doblom 2012 model 26000 kmde garanti devam ediyor ikinci bakım yani 40000 bakımı 23000 yapıldı. Bakımda Carbon clean de yazıyordu ama servis gerek yok dedi ve yapmadı yapsaydı 100 lira kadar bakım masrafı artacaktı. Garanti devam ediyor kullanmalı mıyım kararsızım?

@bedbaht155

40.000km de bir carbon clean yapılmalı.
Yakıt sistemi temizlenir.
Yakıt katkısı ile ilgili herkesin gorusu farklı. Benim pompa - enjektorcu arkadaşım aman sakın atma, piston başı erir der. Ama bende bir kaç defa attim yinede. Esas carbon clean yaptırın bence 60 TL + KDV olması lazım.

arkadaşlar kusura bakmayın forumu yeni kullanmaya başladım başlık açamadım burdan ancak yazıom. aracımı ustaya götürdüm ve enjektörler işemeye başlamış dedi. yeni araç kullanıcısıyım nedir bu sorun bilmiyorum. maliyeti nedir ve ne yapmam lazım. aracım 2007 1,3 multijet dizel doblo

@sinan6638
Araçta geç çalışma rölantide sallantı veya çekişte bir düşüklük var ise enjektörler arızalanmıştır

Shell de o katkı yakıtın içinde var dostlar

Arkadaşlar ben berner marka kullanıyorum 1 depoya 2 adet atiyorum herhangi bir sikintim yok

Wurth alıyoruz bakımdan bakıma atıyoruz sıkıntı olmuyor kaliteli mazot alin gerisi fani

Back