Enjektör Temizleyici

replay

Daimi Üye
Merhaba arkadaşlar;
Bu enjektör temizleyici gercekten işe yarıyormu yarım depo mazotla koysam faydası olurmu ? bilindik bir marka felan varmı ?
bizim arkadaş cok fayda oldu dedi araba eskisinden daha erken alıyor felan dedi doğrumudur ?

enjektör temizleyici alacaksanız würth marka alın en kaliteli ve etkilisi o bizm d2 cargoyu aldığımızda siyah duman atıyordu bu ilaçta 2 defa kullandık duman atma kesildi yabi işe yarıyor

Benim araç ticari, yakıt katkıları içinde gördüğüm en etkili marka CYCLO MAX 44, kendi aracımda kullandığım tam sistem temizleyici özelliği olan bir ürün..Benim hareket halindeyken motorda titreme yapan enjektör kaynaklı olayı giderdi...

faydası olur.makine ile temizletirseniz daha da iyi olur.

1 tane attım gecen gün 40 TL lik mazot aldım tam çeksin diğe faydası oldu gercekten başarılı

hiç kullanmadım bilemicem

evet arkadaslarımın banada yogun istek üzerine al kullan demesine dayanamadım ve arastırdım bende hafta sonu wrüth marka alıcam fiyatlarına baktım 300 ml 25 TL civarı yarım depo mazot yetiyormuş çok etkisi olduğunu herkezden duyuyorum deneyip görücez

Yiğit Bey, ben linkteki Petrol Ofisi ürününü kullanıyorum. Fiyatı da 10 TL'dir. Tüm Petrol Ofisi istasyonlarında satılıyor.

(link)

4_Diesel_Attack_D-777.jpg

aracım 32 000 de 2 gün önce filtreler ve yağ değişti. würth alıp atsammı acaba depoya bir tane olumsuz birşey duymadım açıkcası herkes fark ettiğini söylüyor

bencede kullanın işe yarıyor ama en etkilisi makineye bağlatmak benım araç 17 bınde ben ne zaman kullansam acaba??

bencede kullanın işe yarıyor ama en etkilisi makineye bağlatmak benım araç 17 bınde ben ne zaman kullansam acaba??[/q

periyodik bakımda 40.000 diye hatırlıyorum.

Würth marka attım 1 tane araba resmen canlandı karbon clean yaptırmayıda düşünüyorum gercekten cok faydasını gördüm tavsiye ederim.

Sizin aracın km.'si nedir? Würth hangi aralıklarla atılıyor?

bencede kullanın işe yarıyor ama en etkilisi makineye bağlatmak benım araç 17 bınde ben ne zaman kullansam acaba??[/q

periyodik bakımda 40.000 diye hatırlıyorum.

ben de 40.000 diye biliyorum mehmet abi.

yarin istanbula gitcem depoyu doldurmadan bı kutu würt atıcam km daha dusuk ama zararıda gormeyız

Back