Kuzeyim
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 25 Mart 2019
- Adı
- Hasan
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2009
- Renk
- gri
145 binde benimki daha once yapilip yapilmadigini bilmiyorum peki enjektor temizletsem bi sikintisi yok gibi ama bi temizleme nasil olurKarbon temizleme bütün araca olur ama bekli km lerde yapılır araç 100.000 km yapıp Carbon temizleme yapılırsa faydası olmaz
Yağ değişimine gerek yok normalde.Ayrıca yağ değişimine denk getirin. Servis yağın da değişmesi gerektiğini söylemişti.
Yag bakimim filan yeniYağ değişimine gerek yok normalde.
Daha İyi olur145 binde benimki daha once yapilip yapilmadigini bilmiyorum peki enjektor temizletsem bi sikintisi yok gibi ama bi temizleme nasil olur
Araştırmalarıma göre belli bir km yapıldıktan sonra karbon temizlemenin yararından çok zararı oluyor.145 binde benimki daha once yapilip yapilmadigini bilmiyorum peki enjektor temizletsem bi sikintisi yok gibi ama bi temizleme nasil olur
Yag bakimim filan yeniYağ değişimine gerek yok normalde.
anlasildi yaptirmayalim aracin gecmisini bilmiyoruz enjektor temizlemesindede kararsiz kaldim sagol bilgi icinAraştırmalarıma göre belli bir km yapıldıktan sonra karbon temizlemenin yararından çok zararı oluyor.
İdeali 30-40 bin km’de bir yapılması. Yüksel km’li araçlara eğer hiç yapılmamışsa yaptırmayın. Karbon atıklar zamanla motorun içinde yuva yapıyor. Temizletince boşluk oluşuyor yağ yakma ve silindir içi kompresyon kaçağına sebep olur.
İlk alındığı itibaren km bakılarak yapılması iyi eğer geciktirilmişse kötü bir bakım olacaktır.
Enjektörü bilmiyorum ama karbon temizleme hiç yaptırmadıysanız yaptırmayın.km'si yüksek araca yaptırılırsa yararı olur mu yoksa fayda da yarar da olmaz mı?
herhalde hiç yapılmadı. Karbonn temizleme fiyatı ne kadarEnjektörü bilmiyorum ama karbon temizleme hiç yaptırmadıysanız yaptırmayın.