En dolusu hangisi ?

En dolusu bu işte, premio + start&stop + blue&me + My premio + Tom Tom paket hepsi yüklü olan modeli ön konsol bu şekil...
IMAG0490.jpg

Sorum şu olacak otomatik yada diğital klima da ;
örneğin 22 dereceye ayarladık.içeriyi 22 dereceye kadar ısıtıp kendisi duruyormu.
Yada klimayı açtık içeriyi 22 dereceye kadar soğutup duruyormu.

@beyaz24kartal
durmuyor ama fan hızını kesiyor. hava sıcakken zaten o sıcaklıkta kalması mümkün değil.

@brs_bsk
my premio da ne var 😀

@beyaz24kartal
aynen evdeki klima gbi düşünün o sıçaklığa gelince kapatıyo yani kaptıyo derken ne sıcaklığın üstüne çıkıyo ne altına ustune cıkarsa kapatıyo altına düşerse de kapatıyo

@basaran3469
hız sabitleme ile far yıkama var 🙂

@Sefaozturk
Inan bilmiyorum arabayı aldığım arkadaş fatutasinida verdi o kağıtta yazan extra donanimlarda My premio paketide yazıyordu

Arkadaşlar selamlar D4 premio var bende
EcoJet olarak geçiyor serviste start stop var aldığımda aynalar otomatik kapanma özelliği var denildi ama yetkili servis ve satıcısı dahil kimse bulamadı 1.3 de daha dolusu var mı bilmiyorum ama Fiat'ın sitesinde daha ekstra konulabilecek bir özellik de yok göremedim bilgisi olan var mı
Konusu açılmışken bir bilen var Mıdır sorayım dedim

@kaan_akcay
Premiolarda katlanır ayna ve navigasyon yok premio pluslarda var.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Seloo

Abi selamlar

ilgin için teşekkür ederim ama yeni modeller de Premio Plus olarak geliyor diye biliyorum. Sitede gördüğüm kadarıyla bunlarda fiat'ın sitesinden aldığım resimler. Yetkili servis ve aracı Satan Birmot olaydan bi haber. Beylikdüzü Birmot sadece otomatik viteslerde var diye bir cevap verdi ama Avcılar Fiat Yetkili Serviste düz vites Doblo'da bu özelliğin olduğunu gördüm.

upload_2016-5-16_14-54-11.png

upload_2016-5-16_14-56-5.png

upload_2016-5-16_14-56-12.png

İnternet sitesinde ve broşürlerde premio gözükmüyor. Premio var hemde tanıdığımda premio plusla arasında 3000 tl var. Senin araçta teyibin altında nav tuşu varmı?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi selamlar NAV tuşu var ve Navigasyon var arabada. Servis güncellemeyi bilmese de adresler eski olsa da kullanıyorum 🙂 Akşam resmini çekerim buradan da eklerim.

Az önce arabanın teybinin resmini çektim NAV düğmesi var abi resmide güncelledim

7992 dosyayı görüntüle

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    73,4 KB · Okunma: 34
Son düzenleme:
Back