emniyet kemeri uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gun

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Serbest
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2014
Renk
Bordo
sevgili ailem herkese iyi akşamlar kazasız belasız günler dilerim aracım d3 2014 model premio black sağ koltuk emniyet kemeri uyarısı varmıdır sol uyarısı çalışıyor sağ çalışmıyor kapalımıdır nasıl aktif edilir

Aynı model aracı olan arkadaşlar cevap vereceklerdir.ama o uyarılar iptal edilemiyor diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Gun
Koltuğun altında siviç kablosu var muhtemelen çıkarılmıştır

• Beğen
2015 premio plusta sağ koltuk uyarısı yok büyük ihtimal seninkilerde yoktur

2016 Premio plus'da sağ koltuk için uyarı yok muhtemelen sizde de yoktur.

• Beğen
@dr20mouse Aynen sağ koltukta olmaz bencede

• Beğen
2011 premioda vardı amaç neki bilemiyorum.

• Beğen
iyi akşamlar varmı yokmu merak ediyorum varsa aktif olmasını istiyorum emniyet kemeri çok önemli herkese teşekkürler aracım 2014 premio black 1.3

2017 doblo trekking sağ koltukta mevcut değil. Sadece sürücü koltuğunda var. Keşke tüm koltuklarda olsa

2018 Premio blac taşa sağ emniyet kemeri uyarısı yok bilginize

2011 d3 doblo combi plus model aracımda ön iki koltukta da uyarı var muhtemelen koltuk altında swich çıkartılmış olabilir.

@mahan
2011 premioda da vardı ama yenilerden tasarruf etmişler galiba.

@Gun
Bende Altta Bir Kablo Var onunmuş İptal etmişler.Bir Bakın Belki Onun kablosu vardır

2017 Premio 95hp Fiorino sağ koltukta uyarı yok. Sol koltuğun altında 3 soket, sağda 2 soket var. Olanda pek işe yaramıyor. Denemek için araba viteste giderken kapıyı açıp dışarı atladım, ötmedi. Sonra binip giderken el frenini çektim o zaman öttü ? El frenini çekince ötüyor.

Dedigin modelin aynısı var d3 premio black sadece sürücü de var uyarı keske oda olmasaydı

Back