Emniyet kemeri ikaz sesi yapmak/açmak

bizde devrede değil ki devre dışı bırakalım abi 🙂 bi bilen bulamadık vakit bulsam servise gidecem 😀

@2009_premio
bırak fethi sen tak yeter ki kemerini.yapacağın masrafa gerek yok.takmak isteyen zaten takıyor uyarı olsa da olmasa da.

Benim d1 de de var gösterge panelinde ama ötmüyor veya ışık yanmiyor onu açabilir miyiz onemli bisey

beyler konuyu biraz okudum emniyet kemerini iptal etmeden çok basit bir şekilde ikazını kapatabilirim..kendi fiomda yaptım hiç ötme falan yok sadece lambası yanıyor takılı değil diye..olay bu..hız sabitleme için satın aldığım programımla bu işi yaptım..aracın beynine bağlanıp alarmı kapa diyorum hepsi bu..bunu sadece servis yapabilir..ama hız sabitlemeyi servis bile yapamaz..öyle bir program yani diyim..👍
benim anlamadığım millet aracına o kadar ıvır zıvır takıyor ki kılıf alt çıta üst çıta bilmem ne bilme ne ve bi dünyada paraları gidiyor ama araç için çok hoş bir artı ve konfor olan hız sabitlemeye 400 tl verip takmıyor..😵

@mrtaysi
Her modele oluyor mu hız sabitleyici çok faydalı bisey bilgilendirirseniz

@Ziyapasali
sayın abim detaylı bilgiyi duyurular kısmında hız sabitleme takılır diye ifade etmişim oraya bakarsanız..burda konuyu dağıtmak hoş olmaz..konu kemer ikazı..

Back