Elektirik Çarpıyor !

06AH8097

Daimi Üye
Aracımın kapısını açıp indikten sonra kapatırken çat diye elektrik çarpıyor elime. Elektrik kaçağından şüpheleniyorum ne dersiniz ?

sürekli yapıyorsa muhtemelen kaçak vardır?stabilitk elektriklenme olabilir güneşten dolayı araçta metal olduğu için çarpar...

o iş bendede çok oluyor.ayakkabıları değiştiripte bir deneyin.ben botları giyince mutlaka çarpma oluyordu. kösele ayakkabı ile olmuyor bu olayı geçen kış çok yaşamıştım.bir deneyipte yazarsan sevinirim.

aracı stop edeceğin zaman sağ elinle kapının demir kısmına dokunarak stop et. o zaman çarpmaz. nötrlemiş olursun. benimki de benden başka herkesi çarpıyo. beni de ilk zamanlar çarpıyodu. bikaç hafta böyle stop ettim. artık beni bağrına basıyo diğer herkesi çarpıyo 🙂🙂🙂😀

aynen benide kış aylarında hep çarpıyor.

aracı stop edeceğin zaman sağ elinle kapının demir kısmına dokunarak stop et. o zaman çarpmaz. nötrlemiş olursun. benimki de benden başka herkesi çarpıyo. beni de ilk zamanlar çarpıyodu. bikaç hafta böyle stop ettim. artık beni bağrına basıyo diğer herkesi çarpıyo 🙂🙂🙂😀

*hehe**hehe**hehe*

Abiler allah sizi inandırsın ayağımla kapatıyorum artık kapıyı çarpılmaktan illallah geldi yaaav 😀 Ustama götürdüm teypten yapıyo kontağa bağla geçer dedi onu deneyeceğim.

herkesi doblosu çarpıyor demekki😀

benim hiç başıma gelmedi

bu olayı ilk defa duydum........

abi senin doblo senden elektrik almış o yüzden sana elektirik çarpıyor🙂

bizim torosta hep çarpar kış aylarında.camdan kapatırdım bende kapıyı.giyisilerden, araca binerken inerken statik elektrik oluşuyor.

Back