egr valfi arızası

mehmet18

Azimli Üye
Doblo
Adı
mehmet
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Arkadaşlar merhaba d3 kasa doblo kullanıcısıyım araç aldıgım günden beri p0401 arızası vermekte yani egr akış yetersizligi bununla ilgini egr nin elektronik valfi degişti ama sorun halen devam etmekte ve motor ikaz lambası yakmakta egr yi komple degiştirmeden arızanın neden kaynaklandıgını bulma imkanımız varmı acaba

Arkadaşlar merhaba d3 kasa doblo kullanıcısıyım araç aldıgım günden beri p0401 arızası vermekte yani egr akış yetersizligi bununla ilgini egr nin elektronik valfi degişti ama sorun halen devam etmekte ve motor ikaz lambası yakmakta egr yi komple degiştirmeden arızanın neden kaynaklandıgını bulma imkanımız varmı acaba
Araç 1,3'mü 1.6'mı?

Egr sistemini komple değişmenizi tavsiye ederken iptal etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Ha ben orjinallikten yanayım diyosanız elektronik motor bölümü değiştikten sonra mekanik yerine bakıldı mı? Kabloları ne durumda yağ pislik kısa devre varmı? Yazılımsal sorun da olabilir. Detayları bekliyorum.

mekanik kısma bakıldı sıkışma vardı o gerekli yağlama yapılarak açıldı bunun dışında yağ pislik vesaire gözükmüyor .bilgisayardan manuel olarak yazılımla test ettiğimde elektrovana sı çalışıyor
,

Dün ki periyodik bakım da ege ve dpf iptali yaptırdım yazılımsal olarakta kapatıldı,biraz serileşme var gibi uzun yola çıkınca yüksek süratta da belli olur artık, beygir artışı için yazılıma da götüreceğim

Dün ki periyodik bakım da ege ve dpf iptali yaptırdım yazılımsal olarakta kapatıldı,biraz serileşme var gibi uzun yola çıkınca yüksek süratta da belli olur artık, beygir artışı için yazılıma da götüreceğim
yazılım iptali kaça çıktı

Back