EcuFast Performans Farkı...

Ben kullanan yada kullanmak isteyene bir şey demiyorum ıcerledıgım konu benim yazdıklarımın hiç kaala alınmadan boşver sen milleti gibi yorum yapılması araba belli her şey belli yalanmı söylüyorum firmaya ıftıramı atıyorum başıma ne geldiyse yazdım ne abartı var nede ilave

STV100-1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Asterıx

@Asterıx
Bende ecufast bayisiyim zaten işim gücüm milletin motorunu yedirtmek.

@Sezgin Tok
Boşver dediğiniz millet benim

@Ultralion
Abi 1.3 motor normal değerleri 120hp se hard yazılımda 140 150 beygirlere çıkartılabiliyor. Hard yazılıma bence gerek yok doblo için otomobil olsaydı düşünülürdü alt devirler canlansın ölülük gitsin bize yeter. Hard yazılımda artık mekanik işlemlere başlamak gerekiyor. Motoru korumak açısından motül yağ kullanmak. Mesela kn hava filtresi hava akımını arttırarak yakıt karışımını zengin yaptırıp güç artışı elde ediliyor.

Kısaca soft yazılımda cebini de düşünüyorsun yakıt anlamında.
Hard yazılımda abi yürüsün makina ne yakarsa yaksın sıkıntı yok.

@Sezgin Tok
O kadarına bence gerek yok parayı veya yakıtı geçtim asıl o zaman bitirirsin bence motoru.Zaten 105 HP 135 oluyor daha ne olsun.30 beygir az değil.Kn hava filtresi her zaman uygularsın istersen ister chip yaptır ister yaptırma.

@Asterıx
Senin arabanda bi sıkıntı varmış içten yazılımı atınca patlamış veya ecufast kötülemek için bu yazıları yazıyorsun veya araban hakkaten yanlış uygulanan yazılım yüzünden bozuldu ihtimaller o kadar çok ki şu yazılım işinde ben motora zarar vermek açısından bi durumla karşılaşmadım. Şu andaki focus arkadaşımın aracını 1.6 tdci 190hp hedefledik aracın kmsi 170binde zararı olsa biz yaptırırmıyız kendi kendimize niye zarar vermek isteyelim. Kendi aracımda yazılımlı ecufast değil ama sonuçta yazılımlı ben kendime uygun gördüğüm kişiden yazılım attırdım yoksa bende ecufast attıracaktım.

Kötülemek nedir? Türkçe anlamı? Olmayan bir şeyi oldu gibi yazmak varmı tek yalanım?

@Ultralion
Kn şu anda kurlar yüzünden çok pahalı 280tl gibi fiyatlar birazdaha fiyatı düşerse düşünürüm banada lazım çünkü 4000 den 5.500 devire doğru çıkarken inceden duman var bende oda normal yani. Otomobil ruhsatlı olsaydı aracım dowbpipe da yaptıracaktım [emoji23] [emoji23]

@Sezgin Tok
Sen hangi firmaya yaptırdın üstad yazılımı ve kaça mal oldu?

@Ultralion
Abi reklama giriyor ondan buraya yazamıyorum.

@Sezgin Tok
Doblolar 5500 devire çıkabiliyor mu 5000 son sınır değil mi? Downbpipe nedir? Kn nin kutu içi filtresinden bahsediyoruz değil mi?

@Sezgin Tok
Anladım peki araban kaç beygir oldu? Ecufast 115HP oluyor diyor 1,3 ler için.Hard mı yaptırdın soft mu?

@Ultralion
Abi tekerde 118hp şu anda ecufastlı 1.3le kalktım yaklaşamadı [emoji23] [emoji23] onu yazabilirim.

@Ultralion
1.3 motor çıkıyor abi hemde giderek ölmeden çıkıyor.

@Sezgin Tok
Valla benim 1,6 5000 i milim geçmiyor hatta 4000 den sonra bayılmaya başlıyor baya zorlanıyor

@Ultralion
Çok nadiren birini tokatlamak için alt vites düşüp 3500 devirden 5000 hızlanmaya girebiliyorum ölmeden motor hacmi küçük olduğu için devir çevirebiliyor.

@rahatsuz61
egr tıkandığını nasıl anladınız? ne gibi sıkıntı ya da belirtiler veriyor?

@MEHMET78
arabanin alt devirleri iyiden iyiye cansizlaştı bi müddet. En sonunda da ariza lambasi yaktı. Obd ye bağlayinca da egr hatalarini gordum. Sonra karbon clean ve ardından ecufastta yazilimi yaptirdim. Sorunsuz olarak kullanmaya devam ediyorum

Back