EcuFast Performans Farkı...

@MEHMET78
Aynen çevreyi korumak amaçlı yapılmış bir sistem. Motoru mahvediyor ama.

Arkadaşlar kafam karıştı.Yunus kardeşim sakın yaptırma diyor EGR iptalini siz zararı yok diyorsunuz.Peki iptal ettirirsem emisyon testinden geçer mi aracım? Performansına ne derece etkisi olur?

@Ultralion
Egr emisyonu düşürmek için yapılan bir sistem ve egzozdaki kurumu tekrar emme manifolduna vererek manifolt ve ondan sonra gelen tüm parçaları zamanla kurum bağlatır. Egr iptali yapıldıktan sonra emisyon artmaz ama geri dönüşüm olmadığı için en verimli patlama oluşur. Zararlı bişey olsa kendim ve birçok arkadaşıma yaptırmazdım.

Sakın olakı yaptırmayın aklınızı peynır ekmekle yemediyseniz tabıkıde bana tam 3000 tl ye mal oldu bir dahamı aman aman

STV100-1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Sezgin Tok
Ben egr iptali ve ecufast yaziliminin ardindan 17 bin km kullandim aracimi negatif hicbir etkisini gormedim. Motorun rolantisi yumusadi sarsinti azaldi. Devirlenme karakteri atikleşti. Ve 15 gun once muayeneye girdim egsoz pulu ile ilgili sorun yaşamadim. Aracim kara duman kesinlikle atmiyor egsozdan. Özellikle sehir icinde yogun trafikte kullanilan araclarimizin motor sağliği için araçlarimizin egr iptali yapilmasi avantajimizadir. Aksi takdirde en gec 100 bin km en erken 50 bin km de egr valfi tikanir ve sorun cikarir benim 1,6 multijet euro4 motorumda 50bin km de egr tikandi.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açayım ;

Şubat yada Mart ayında iade garantili olarak yazılımı yuklettım günlerden cumartesi idi,fark etti ara hızlanmalarda toparlamada belirgin fark oluştu,fakat salı günü henüz 200 km yapmışken arıza ısıgı yandı ve araç gitmez oldu nereye gıttıysek partikül doldu uyarısı dediler,tavsiye ye uyarak partikülü bosalttırdım fakat bu kez de aşırı kara duman atmaya başladı tampon simsiyah oldu Ecufast çözemedi bunun üzerine ıcı boş partikülü çıkarıp yerıne katalizör içeren Eksoz taktık fakat yine kesilmedi buraya kadar 1500 tl harcadım baktım olmayacak eski yazılımı yukleteyım dedim yazılımdan değil dediler ama kara dumanda kesilmedi eski yazılım yuklenmedı ve en sonunda yenisi 3400 tl olan partikulun yerden kazalı bir aractan 2500 km de partikül aldık 1500 de öyle gitti 3000 harcadım Ecufast arabanın orjınal yazılımı yükledi sorun bitti ve bunca uğraşı harcama zaman harcadım para iadesi de yapılmadı 500 tl de git gel harcadım bana 3500 e mal oldu

Geçmiş olsun diyeyim sizin sorun EGR den değil direk chip tuning yazılımından kaynaklanmış sanırım.Bana kesinlikle duman atmaz dendi.

Yazılım Asırı beslemeli ve aracda hasara yıl açıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum

Bu arada 600 tl de geri alamadığım var onuda koyarsan 4100 tl

@Asterıx
sizin şanssizliğiniz olmuş bence yada aracinizin bi sorunu vardi yazilimla daha da buyudu. Ben yazilim kesinlikle kusursuzdur demiyorum. Sadece bir risk alıyoruz yazılım atarken getirceklerinin de goturebileceklerinin de farkındayiz. Ben 17 bin kmdir kullaniyorum sorun yaşamadim. Sizin yaşadiğiniz sorun şanssizliginiz olmuş geçmiş olsun

Iade garantili olarak yukledıler yüklendikten itibaren 4. Günde sıkıntıdan hiç kurtulamadım

Opel astra 1.3 mjet doblo 1.3 le aynı motor 80 binde hard yazılım atıldı 230 binde şu anda hiçbir sorun yok.

@Sezgin Tok
kullanimdan kullanima kullanım sartlarina gore cok değişiklik gosterir benim aracimin motorunu sen gordun sezgin ağir bakimi yapan usta bile maşallahi esirgemedi. Kimisi 30 binde turbo patlatir motor yer kimisi 300 binde devam eder. Boyle mekanik alet bunlar sonucta.

@Sezgin Tok
Sezgın tok ne demektir milletin dediğine bakma demek ? Biz burda işkembeden atıyoruz öylemi?

Milleti kazıklatmak arabasına sorun yaratmak için elinizden geleni yapıyorsunuz bu nedir ya ? Milletin dediği ne demek ? Sızmı satıyorsunuz bunu?

@Sezgin Tok
Sezgin kardeşim bu hard yazılımla soft yazılım arasındaki fark nedir?

@Asterıx Kızmayın hocam arkadaşların öyle bir niyeti yok tabiki de sonuçta yaptırıp sorunsuz kullananlar da var.

Back