@alperen68
Yapmasına yapılır yazılımcıların yaparım demesine bakma km yüksek komple motor kayışlar rulmanlar zincir vs enjektörler kontrol edilir manifolt egr kelebek sökülür debimetre vs katalizör temizlenir çok tıkalıysa boşaltılır. Motor iyi duruma getirildikten sonra yazılım yaptırılırsa yazılımın verimi artar memnun kalırsın.
@tmusaoglu
Yapmasına yapılır ama yılların yorgunluğu vardır kondisyonu toparlamak lazım komple motor kayışlar rulmanlar zincir vs enjektörler kontrol edilir gerekirse değişir manifolt egr kelebek sökülür debimetre vs katalizör temizlenir çok tıkalıysa boşaltılır. Motor iyi duruma getirildikten sonra yazılım yaptırılırsa yazılımın verimi artar memnun kalırsın.
evet bugünkü test ve izlenimlerim dandik mazotla oldu helâl olsu ecufastta hakkını ve performansını koruyo mutluyuzz.
mazot 3.860×5.8=22.388!!
ve ayrıca servise gittim onlarada test ettirim şaşırdılar resmen doblo 2.0 Power olmuş dediler.
Arkadaslar selam daha yeni bilgi sahibiyim
2004 1.9 jtd dobloma ecufast yaptirmayi dusunuyorum yer rize bana yakin yer ve bilgi sahibi olanlar yardimci olabilirmi
Selamlar. Maşallah veriler çok güzel yaptıranlarda. 1.2 olmanın tek kötü yanı bu sanırım. 65 beygir arabaya yazılım yapmaya bile değmiyor kanımca bariz fark olmadığından 🙂