EcuFast Performans Farkı...

@Asterıx
Her dizel aracin bir gun partikul ve egrsi dolacak yazilim olsada olmasada. Kesin cozum iptali

İptal olunca kata duman 3000 tl harca bitmez

STV100-1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sulusaray
Ben aracımı işlemden sonra, aynı model aynı motor araçlarla hem yolda karşılaştırdım (çekiş), hem de detaylı olarak şehir içi ve şehir dışı yakıt harcamasını kontrol ettim. Az yol yapan veya ticari şekilde gezen biri değilim bunu tüm site bilir. Sizin burada yazdığınız mesaj benim insanları kandırdığımı söylemektedir. Ki zaten firma, beğenilmediği taktirde %100 geri ödeme garantisi vermektedir. Yakıt konusuna gelince çok basarsanız araç çok yakar. Araç gidiyor deyip deli gibi gaza basarsa sürücü, araç fazla yakacaktır. Bunun yazılımla alakası yoktur. @sulusaray

KONUYU AÇAN KİŞİ OLARAK SÖYLEYEBİLİRİM Kİ; İLK BAŞLIKTA YAZANLARIN TAMAMI DOĞRUDUR. BURADA YAZDIKLARIMI HERHANGİ BİR ÇIKAR İÇİN YAZMADIĞIMI BİLMENİZİ İSTERİM.

@cihatbayir

Araç maxi kasa ağırlık farkı var ve İstanbulda tamamen şehir içi kullanınca ( E5 e TEM'e bile hiç çıkmadan ) 9.5 litre de çıkıyor. 10 litre de çıkıyor.

@Asterıx

Egr si tıkandı zaten ben de Carbon clean işlemi yaptırıp ardından ecufast yazılımını yaptırırken EGR iptali de yaptırdım. Partikül filtresinin tıkanmaması için de arada bir 3000-3500 devirle sabıt hızla 15-20 dk seyredince şu ana kadar ne bir duman sorunu yaşadım ne de tıkanma sorunu aracım ecufast yazılımlı haliyle 13.000 km yaptı. Şuan aracım 63 bin km de şimdilik hiçbir sorun yok. Yapmam gerekenleri yaparak ve bakımları zamanında yaparak uzun bir müddet daha sorun yaşamayacağıma eminim.

@Musa_06-18

(Musa_06-18 )Musa bey Yazılımdan ben Memnun kalmadığımdan dolayı Tecrübelerimi yazdım.

@sulusaray
Siz memnun kalmamış olabilirsiniz belki ama fasa fiso demekte yanlış. Gidip kardeşim ben memnun kalmadım yazılımdan deyip paranızı geri alabilirdiniz. Aracınızın başka aksamlarını da kontrol ettirmenizde fayda olacağını düşünüyorum. Motorun rodajının nasıl yapıldığı, aracı kaç kişinin kullandığı hep önemli konulardır. Forum fenomeni @yunus0635 Yunus kardeşim ile araçlarımız aynı. onun arabasının 8-9 LT gösterdiği aynı yolda benim aracım 5,9lt gösterdiğini canlı olarak kendisi görmüştür 🙂 Bunu sadece gösterge olarak değil gidilen alınan yakıt/gidilen yol olarak denemelerim olmuştur.

benim aracım 675 km birdepo mazot bitiriyor ve performansı düşük seri değil 170km den sonrası yok yani Memnun değilim yanlız mehmet yorgun abimizi severim düşünce ve fikirlerine saygı duyarım.evet musa başkanımızın aracındaki değerler daha düşük bot 5.5 i gördüm bizzat ve seri yığılma falan yok performansı iyi adam sobe yapmak için bile 200km hızı gördü.lakin benim aracım ecufastsız değerleri bu.
Screenshot_2016-08-19-14-51-11.png

@Musa_06-18

Yazılımsız Orjinal 16. 105 Doblo nun Uzun yolda Ortalama yakıt Tüketimi.
Aracımı da Tek elden sadece kendim kullanıyorum.

Dosyalar

• 20160704_083117.jpg
    20160704_083117.jpg
    33,9 KB · Okunma: 44
  • 20160811_195230.jpg
    20160811_195230.jpg
    47,9 KB · Okunma: 43
mehmet abi şimdi bende cekiyom beklr

Nasıl abi iyimi sence

@sulusaray
evet abi rodajdan çıktı artık gaza fazla basmıyom sakin sakin akıllı akıllı sürünce keseye zarar vermiyo

@rahatsuz61
Usta bendekide maxi 1.6 şehir içi devirsiz kullanmama rağman 6.5 i hiç geçmiyo araçta bi sıkıntı olabilir senin

@cihatbayir

Hangi şehirin içinde 6.5 geçmiyo ? Ve 6.5 litre uzun yolla beraber uzun vadede ortalamanız mı ? Ben her mazot alışımda tripleri sıfırlarım Trip b o deponun ortalamasını göstersin diye sadece yeni mazot alana kadar sıfırlamadan tutarım. Trip a da günlük kullanımımın ortalamasını görmem için günlük kontrol ederim 9.5 litre dediğim ortalama da 5- 10 km lik kısa mesafe kullanımlarımda ve nerdeyse 50 km hızı bile görmeden şehir içi kullandığımda çıkıyor. Bu tüketim istanbul bağcılarda çıkıyor. Aracımda hiçbir sorun olmadığına eminim mesela 30 km git 30 km gel 60 km lik bir yere gittiğim de ortalama zaten 6.5-7 litre dolaylarında çıkıyor. yaklaşık söför ağırlığıyla 1700 kg olan aracımın istanbulda dur kalk rampa çıkarak 9.5 litre çok normal bir tüketim. Ben aracımın yakıt tüketiminden memnunum. Ki uzun yolda 130-150 km hızla dolu arabayla seyahat ettiğimde 5,5 litre ortalama tüketim benim aracımın kasasına göre hiç bir şey değil. Daha ne yaksın bu araba koklasın mı mazotu 😀

@rahatsuz61

Bence senin değerler normal ben de Tekirdağ/Süleymanpaşa'dayım yokuş,trafik ve yol çalışmalarından dolayı bozulan yollarda benim ortalamam da 9 - 9,5 civarlarında gidip geliyor.

Arkadaşın da yanlış demiyorum sakin trafik nispeten az ve yokuş olmayan semtte yaşıyor olabilir.

Back