EcuFast Performans Farkı...

PARTIKUL FILTRESI CAGIMIZIN VEBASI OLAN BI DURUMDUR ARACINIZDA YAZILIM OLSA DA OLMASADA 100.000 KM GELMIS ARACLARDA GENELDE YASANIR. O YUZDENDIR KI BIZIM PARTIKUL FILTRESI COZUMLARIIZ VARDIR. 100.000 KM ILE SINIRLANDIRMAKDA DOGRU OLMAZ 40.000 DE TIKANAN ARACLARDA MEVCUT. LİNEA YA DOBLO YAZILIMI VEYA DOBLO PARTIKUL IPTALI YAPILMIYOR. CIHAZLA ARACIN BEYNINI OKURKEN DOBLO SECENEGINDEN OKUMASI NORMALDIR. YAZILIM YAPARKEN ONEMLI OLAN ARACIN MODELI DEGIL MOTOR KODU VE BEYINDIR. YANİ @Asterıx KARDESIM SENIN ARACINDA YASANAN PROBLEMIN YAZILIMLA ALAKASI YOKTUR CIKMA PARTIKUL ALACAKSIN YARIN BIGUN YINE TIKNACAK. PARANA YAZIK .

2016 model 1,6 Premio Plus aldım iki hafta önce.Araç şu an 1200 km de.Motor bu kadar yeniyken yazılım yaptırıp 135 beygire çıkartmanın bir zararı olur mu? Siyah duman görür müyüm? Siyah dumansız bir yazılım mümkün değil midir?

@Ultralion
Senin araba duman atmaz ki

@Sezgin Tok
Valla ne bileyim Sezgin yazılım atınca siyah duman attığı söyleniyor arabaların...

@Ultralion
Motoru sorunlu olan veya yazılımı atan kişi işi tam kavrayamadıysa sıkıntılar oluyor. Bide e5 ve üstüne partikül filtresi duman çıkışına izin vermiyor. E4 lerde ufaktan çok az atıyor ilk gaz vermede oda normal.

@ecufast06
Benim merak ettiğim konu misal benim aracım 1.3 mjet e5 partikül filtresi var aracımda ve dolması durumdan değiştirmem gerekiyor yazılım atıldığı taktirde daha erken dolmaya başlayacak bununda farkındayım eninde sonunda dolacak bu meret. Buna bi çözümü var mı ecufast ın düzenli aralıklarla dpfnin temizlenmesi mi gerekiyor yoksa direk söküp atmak mı gerekli ne yapmamız gerekiyor?

@Sezgin Tok
Sorunun cevabını merakla bekliyorum.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugünki üye arkadaşımız ecufastlandı maxi ile @Ada serif @kardelenkurt.
FB_IMG_1466127363951.jpg

@yunus0635
arkaya paraşüt takmayı unutmayın bu daha yerinde durmaz benden söylemesi 🙂

@cihatbayir
Redbull diyosun

Çok uzun süreden sonra belki de konuyu hortlatacam ancak yazmam gerektiğini düşündüm. Geçtiğimiz nisan ayında 1.6 Maxi dobloma ecufast yazılımı yaptırmıştım. Geçen haftasonu yazılımlı haliyle ilk kez uzun yola çıktım. Performans olarak muazzam İstanbul - Ankara otobanında 195 e çıktığımda arabaya gaz verince gideceğini hissediyordum ancak daha fazla zorlamadım. Aracın çekişi çok iyi şekildeydi. 150-170 arası zonguldaktan-istanbula yolcuğumda 6.1 litre ortalama tüketim gördüm. Aynı zaman aralığında da İstanbul eskişehir yolculuğumda 5.1 litre ortalama gördüm Eskişehir yolculuğumda ortalama hızım 110-120 civarıdır. Ben çok memnun kaldım ecufasttan 1.6 doblo sahibi olanlar gönül rahatliğiyla ecufast kullanabilir. Ayrica şehir içinde de tüketimim 9-9.5 litre dolaylarından 7-7.5 litre dolaylarına düştü.

@rahatsuz61

Kesinlikle Aracımızın Fabrikasyon Orjinallığını kullanalım.
ecufast falan fasa fiso. Kesinlikle ben buna karşıyım birbirimizi kandırmamıza gerek yok. Aracın Yakıt Tüketimi daha fazla artıyor Bundan emin olabilirsiniz.

Son düzenleme:
S
@sulusaray
Bende baska bi firmanin yazilimini kullaniyorum yakit tasarrufu oldu aracta gozle gorulur sekilde. Performansi yetkili serviste bile anladilar bu aracta ne var 1.6liktan cikmis arac dediler. Aracin enjektor degerlerinede baktirdim serviste herhangi zarari yok. Bu kadar kisi memnun ve faydali buluyor fasa fiso falan degil.

@sulusaray
Şimdi siz arabam yazılımlı deyip gaz pedalının dibini ararsanız yakar. Yazılımlı olarak kullanıyorsak turbo sağlığı çok önemli turbo bakımı önemli. Bakımları da 8 bin km de bir gibi yaparsanız hiç bir zararı olmaz. Bilinçli kullanmak çok önemli. Benim aracım 60bin km de 10 bin 20 binde 1.6 doblo motor kondisyonu olarak yanına yanaşamaz. Ben 7 bin km de bir en geç 9 bin km de bir bakımını alabileceğim en kaliteli yağla filtreyle yapıyorum. Yazılımın bilinçli olarak kullanılmasının araca zararı yok aksine faydası vardır. Zaten piyasa bilinçsizce kullanılmış 100 bin km de motor bitirmiş egr tıkanmış duman ata ata gezen turbosu bitmiş araç kaynıyor orjinal yazılımlı oldukları halde durum böyle iken benim yazılımlı aracımda en ufak bir duman atma yok. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Abi dumanla bi alakasi yok benim arabamin yazilimi dumanli servis bile bi zarari yok dedi her dumanli araba kötü diye bise yok 78 binde daha egr ve partikulde sikinti yok masalah

usta
@rahatsuz61
şehir içi 6.5 litreyi geçmiyo zaten sen 9.5 litreyi nasıl yaktın 🙂

Şehir içi değerler ev ve iş yerlerinin yokuş viraj trafik durumlarına bağlı.

Benim bulunduğum semtte 6.5 litreyi geçtim 8-9 litreyi öpüp başına koyacaksın.

Dümdüz ovada anca dur kalk ile 6.5 olur elbette.

Şehir dışı değerlerde çok bi orantısızlık olmaz araçlarımızda ama şehir içi değerler kimi yerlerde bir diğerimize göre iki kat dahi olabilir.

Madem hortladı konu yaptırmayın kardeşim macera aramayın aşırı yakıt karışımı sebebi ile partikül dolacak sonra benim gibi kara dumanla ugrasacaksınız

STV100-1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rahatsuz61 @ sizin aracınızıda göreceğiz yakında partikül dolsun sizde benim gibi 6 aydır uğraşın o zaman buralara yazamazsınız,umarım yaşamazsınız ama bu olacak.

STV100-1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back