EcuFast Performans Farkı...

Sorulan soruya cevap veriliyor bunun neresinde terslik var anlamadım? seviyesizliğin luzumu yok sonuçta burda bulunmamızın mantığı birbirimizin tecrübelerinden faydalanmak dışında bi durum söz konusu olamaz...

Seviyesizlik derken kimi kastediyorsunuz? Açık olun ona gore konuşalım?

STV100-1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abicim gerginlige gerek yok. Burda ecufasttan memnun olmayan birisi var yazilim atmadan once duman atacagini belirtmeleri gerekirdi belirtilmemis ne yazikki. Benim aracima 73000 kmde attirdim ben attirmadan once partukulun yavas yavas dolmaya basladigini belirttiler bana yazilim olsada olmaasada o partikul bi gun dolacak.

Herkes beğenecek diye bi mantık zaten yok burda reklam yapanda yok forum yöneticileri bi güzellik yapmış gitmiş adamlarla anlaşmış bi indirim sağlamış bunun altında art niyet aramanın amlamı yok ayrıca kimse kimseye bişeyler öğretmek zorundada kaygısındada değil konu çarptırılmasın memnun kalmayanda gereğini yapar çünkü genel topluluk memnun

@Asterıx
Dostum Merhaba...Yazılım Konusunda Benle Konuşmuş Olabilirmisin?Benim Hatırlamam Zor zira Benden Kod almadan genelde gidilmiyor,yada bayiiler indirim uygulamıyor...Sonuç olarak memenun mu değilsin yoksa sorunarın mı tam cevaplanamadı..Benim yardımcı olacağım bir durum varsa elimden geleni yapayım?Ama burada yanlış anlaşılmalara ve gerginliğe taşımayalım olayları(bunu diğer arkadaşlara da rica ediyorum)zira hepimiz dostluk ve birbirimize faydalı olalım diye buradayız.amacımız KESİNLİKLE TİCARET olmadığına göre ne yapabiliriz ona bakalım?

Aracin attigi duman acaba egzos muayneainde sikinti cikartiyormu ben onu merak ediyorum?

Bakınız sayın forum uyelerı,ben hiç bir yazımda ne bir forum yöneticisine yada üyesine bu konuyla ilgili suçlama yada ithamda bulunmadım.Yapılan bir iş var ve ise forum da bana çok yardımcı olundu.Serdar bey siz olabilirsiniz bana yardımcı olan çok teşekkür ederim.
Ben ecu fast ile performans konusunda bir sıkayette bulunmadım,benım sorunum kara duman konusu idi,burada yaşadığım sorunu dile getırdıkce kimi uyeler sorunun bende olduğunu ima edercesine yazmaya başladı, devırsız kullanmissindir,araba 100.000 de dolması normal gibi yaklaşımlar,kimiside duman konusunu çok normal karsılamıs kimine göre duman sıkıntı olmayabilir ona bir şey diyemem,normal bir kullanıcı için duman sorundur örneğin bey , şimdi ben forumu neden kullanıyorum? Yapılan bir işte bir sıkıntı varsa diğer üyelere anlatmak için, iyi yada kötü tecrübeli paylaşmak.Yukarıdan aşağı bu başlığı okuma zahmetine katlanan birisi tüm yazdıklarımı okusa tavrımı sıkıntımı anlar.Ecu fast a bu işlemi yaptırdıktan sonra duman sorunu ile baş edemedim,ecu fast ancak eski haline getirilirse duman gider yorumunu yaptı ve sanırım bu işlemi yapacağım,ben arabadan performans isterken duman konusu hakkında tam bir bılgım olsaydı bu işlemi yaptırmazdım,bembeyaz araba 100 km yol gıdıpte tampon kapkara oluyorsa bana göre değil,tamam araba gidiyor hızlanması şusu busu çok akıcı ama bmc kamyon gibi yolda duman atıyor hemde öyle böyle değil, ben bunları yazdıkça birinin ordan başka bir üyeye her denılene bakma vs. Gibi kelimeler kullanmasına sanki benim bir şeyleri kafadan attıgımı söyler gibi,sonunda tespitim şu,yapılan yazılım karışım değerleri açısından bizim arabaya fazla geliyor,kısa bir sürede partikülün dolmasına sebep oluyor o radar uğraş dur.

@Asterıx
Kardesim gecmis olsun haklisin...

@AN7807
Mümkün değil muayeneden geçmez,ki yolda polis görse ceza yazacak seviyede.

Tamam dostum. Haklısın. Kimileri duman seviyor veya performans için dumana razı geliyor ama tabiki sen razı olmak zorunda değilsin. Bayii yazılımnı değiştirecekse sorun yok ama değiştirmekte sıkıntı yapıyorlarsa o zaman haber ver genel merkezle görüşeyim. Zira memnuniyet garantili çalışıyor Ecufast ve siz memnun değilseniz gerekeni yapacaklardır. Gelişmelerden haberdar ediniz lütfen.
Diğer arkadaşlara sesleniyorum, konu kapanmıştır, şütfen yorum yapmayınız ve kırıcı olmayınız. Şahsi fikirlerinize saygımız sonsuzdur. Teşekkürler.

Bunu Talpalktan yolladım ama iosum da var🙂

Yani ecufast la hic ilgili hic bir bilgim yok ama yazilip kaldirilip tekrar yuklense belki cozulur..

Bu şekilde yaz abi o zaman saygımız sonsuz ama herkez burda sorun paylaşıp sorun çozmek için var yanlış düşündüğün birşey varsa sakin bi tavırla karşılık verki karşındaki insanlarda sana ayna olsun burda kimse rant veya ticaret peşinde değil hep birşeyler vermek için uğraşan insanlar var yönetimde onların üzülmesi vicdanıma dokunuyor emin ol...

@Asterıx
Abiciğim bak ya senin aracında sıkıntı var yada yazılımı atan bayi acemi işi bilmiyor yada bişeyler yanlış gitti. Standart mjet yazılımı birçok mjet motora uygulandı çevremizdede var gazı kökleyince anlık bi duman atma meydana geliyor ondan sonra duman vs yok hepsi aynı şekil sadece anlık duman atma o kadar devamlı bir duman atma söz konusu bile değil.
Madem bu kadar titiz ve takıntılısın yaptırdığın bayiye git yazılımı kontrol ettir sorun çözülmesse orijinal yazılıma dön bu kadar uzatmanın anlamı yok.
Kara duman konusu ve katalizöre gelirsek egr valfi devreye girmezse duman ve kurumu atar ve katalizörü doldurur. Egr sökülüp temizlenir valf çalışıp çalışmadığı kontrol edilir. Debimetreyi ve enjektörleri sökmeden kontrol ettirin gerekirse carbon ve manifolt temizliği yaptırın. İstanbuldaysanız yardımcı olurum.

20160520_145322.jpg
ilk kez bu degerleri görüyorum yazilim işe yaradi cok şükür

1 litre ile hızlı kullanımda 13 km sakin kullanımda 16/17 km yol kat ediyorum.

Muhtemeldir uzun yol sakın kullanım 1 litre 20 km ye çıkabilir ama henüz denemedim.

Back