Bakınız sayın forum uyelerı,ben hiç bir yazımda ne bir forum yöneticisine yada üyesine bu konuyla ilgili suçlama yada ithamda bulunmadım.Yapılan bir iş var ve ise forum da bana çok yardımcı olundu.Serdar bey siz olabilirsiniz bana yardımcı olan çok teşekkür ederim.
Ben ecu fast ile performans konusunda bir sıkayette bulunmadım,benım sorunum kara duman konusu idi,burada yaşadığım sorunu dile getırdıkce kimi uyeler sorunun bende olduğunu ima edercesine yazmaya başladı, devırsız kullanmissindir,araba 100.000 de dolması normal gibi yaklaşımlar,kimiside duman konusunu çok normal karsılamıs kimine göre duman sıkıntı olmayabilir ona bir şey diyemem,normal bir kullanıcı için duman sorundur örneğin bey , şimdi ben forumu neden kullanıyorum? Yapılan bir işte bir sıkıntı varsa diğer üyelere anlatmak için, iyi yada kötü tecrübeli paylaşmak.Yukarıdan aşağı bu başlığı okuma zahmetine katlanan birisi tüm yazdıklarımı okusa tavrımı sıkıntımı anlar.Ecu fast a bu işlemi yaptırdıktan sonra duman sorunu ile baş edemedim,ecu fast ancak eski haline getirilirse duman gider yorumunu yaptı ve sanırım bu işlemi yapacağım,ben arabadan performans isterken duman konusu hakkında tam bir bılgım olsaydı bu işlemi yaptırmazdım,bembeyaz araba 100 km yol gıdıpte tampon kapkara oluyorsa bana göre değil,tamam araba gidiyor hızlanması şusu busu çok akıcı ama bmc kamyon gibi yolda duman atıyor hemde öyle böyle değil, ben bunları yazdıkça birinin ordan başka bir üyeye her denılene bakma vs. Gibi kelimeler kullanmasına sanki benim bir şeyleri kafadan attıgımı söyler gibi,sonunda tespitim şu,yapılan yazılım karışım değerleri açısından bizim arabaya fazla geliyor,kısa bir sürede partikülün dolmasına sebep oluyor o radar uğraş dur.
STV100-1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi