Ecufast deneyimlerim

bende aslında baban gibi kullanıyorum dostum...ama arada insan gaza gelmiyo değil🙂

Yeni Slogan EcuFast ''Gaza Getirir''
🙂)

Ama abi basılıcak yerdede basılır yani 🙂 Allah'ın izniyle bayramda memlekete gidiyorlar bakalım gelince ne diyecek araç hakkında 🙂

Bu arada chip konusunu düzgünce anlattım olumsuz bir cevap vermedi 🙂 İnşAllah yaptırırız 🙂

hadi bakalım🙂

sonunda bana yakın bir chiptuning bayisi açıldı 🙂 yalnız firmanın web sayfasına baktım hangi araçta ne kadar hp ve tork artışı sağlanıyor net bir bilgi bulamadım

Arkadaşlar deneyimlere devam ediyorum ama bu gün size çok güzel şeyler söyleyemeyeceğim..
Yakıt sarfıyatım 0,5 kadar arttı...
EcuFast Gaza Getirdi🙂))
Bu güç Artışı Bana Yaramadı,Ayağımı Gazdan Çekemiyorum ve haliyle sürekli sol şerit ve tam gaz🙂 e doğru orantılı bir şekilde yakıtım da arttı🙂
Biri Bana Dur Desin Lütfeeeennnn🙂
Bu EcuFast Cidden Gaza Getiriyor🙂

Arkadaşlar deneyimlere devam ediyorum ama bu gün size çok güzel şeyler söyleyemeyeceğim..
EcuFast Gaza Getirdi🙂))
Bu güç Artışı Bana Yaramadı,Ayağımı Gazdan Çekemiyorum ve haliyle sürekli sol şerit ve tam gaz🙂 e doğru orantılı bir şekilde yakıtım da arttı🙂
*hehe*:korsan::korsan: aslan besleyen yemini düşünmezmiş abi sende o duruma geldin 🙂)

EcuFast Gaza Getirdi🙂))
*hehe*:korsan::korsan: aslan besleyen yemini düşünmezmiş abi sende o duruma geldin 🙂)

valla benim durumum için en doğru atasözü🙂

Serdar abi valla polis yollar arkandan cezayı o zaman kesin durursun 😀

sorma ya valla🙂

sorma ya valla🙂

Ama abi yapıcakta birşey yok ya, ayağının atlında gaz pedalı oluncada basmak gerekiyor 😀

Memlekete gidicekler karadeniz sahil yolu bomboş oluyor Trabzon'dan sonra ama basmak yasak çok radar var 🙁 Hız limitlerinin yükseltilmesi gerekiyor bence 🙁

sorma ya valla🙂

Ama abi yapıcakta birşey yok ya, ayağının atlında gaz pedalı oluncada basmak gerekiyor 😀

Memlekete gidicekler karadeniz sahil yolu bomboş oluyor Trabzon'dan sonra ama basmak yasak çok radar var 🙁 Hız limitlerinin yükseltilmesi gerekiyor bence 🙁
ordan gelirken de var bir 356 tl cezamız🙂

Serdar Abi aman dikkat hız felakettir

aynen...bizimkisi daha çok Dar Alanda Kısa Paslaşmalar 🙂)

Artık frene baslaya zorluyorum kendimi🙂 356tl ceza aklımı başıma getirir bir süre sanırım🙂

Nereden geçerken yedin abi? Bildiğim kadarıyla E5 teki tüm radarlar aktif değil.

Back