ECUFAST ARAMIZDA....

şimdiden hayırlı olsun.fethi o ne biçim yakıt değeri.benim ki 9 gösteriyordu ş.içi bugün hava çok iyiydi 8.8 e düştü.akşam kışlıklarıda çıkardım.bakalım biraz daha düşer sanırım.

Teşekkürler Mehmet hocam

Bu yazılım motora zarar veriyor mu ? En çok kafama takılan soru bu..

Tecrübeli bir ustanın elinde yazılım zarar değil YARAR sağlar.😀

Koskocaman EcuFast su sitesiyle acilen ilgilenip bilgilerle donatsa iyi olacak.Hangi sayfaya girmeye çalışsak falso veriyor.

Malesf öyle satelcom doblocu nekadar uğraştıysam hep sorun

EcuFast buyılda team doblo üyelerine program fiyatında indirim yapıyormu hangi bayisine sorduysam 700ile750 tl arası fiyat çekiyorlar

@aydogmus
Maalesef Mehmet GAZİHAN dahil hepsi tekelleşmişler ve aynı fiyatları talep ediyorlar.OBD soketinden bir yazılım yüklenmesi için bu para haddinden fazla çok.Uygun olan fiyat 250-300 lira olmalı bence.

@aydogmus öncelikle aileye hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar
Ecufast Ailemize özel indirimi devam etmekte

Arkadaşlar Ecufast Halihazır Sponsorumuzdur ve Piyasada 700-750TL Olan Fiyatı Teamdoblo üyelerine 500TL dir. Bizde Daha Uygun olmasını İsteriz ama Bunların Hepsi Maliyet işidir.Kocaman Bir Şirket Olup Yeterince Kar Elde Etmeden Ayakta Kalmanın Mümkün Olmadığı Bir Dünyada Yaşıyoruz..Lütfen Bunuda Aklınızın Bir Kenarında Tutun...

Arkadaslar ecufastbi bi soket isi degildir her aracin kndine ozel bi programi var size bunlari saglayan arkadaslar da progranlari satin alip yapiyorlar ve ayrica kullandiklari cihazlarin hepsi kriptolu yani hicbir sekilde taviz yok🙂

Turbosuz düz dizel araçlarda da verimli oluyor mu bu uygulama? Önerir misiniz?

Nigdeye Gelen Ecofast gorevlisi varmi arkadaslar ? Yani Bende Yaptirmak Istiyorumm Gelirse Fiyati ne Kadar Olur . D3 105 Premio

araç 135 hp olur

linkten size yakın olan ecufast bayisini öğrenirsiniz (link)#

@htakil
Turbosuz araçlarda pek fazla bir kazanç olmuyor.Ancak aracınızda egr varsa ve EGR iptali yaptırırsanız kafadan 10 Bg güç artışını elde edersiniz.

EcuFast yonetiçileri bana yakın olan bayileri ardaıgımda teamdoblo üyelerine her hangi bir indirimyok deniliyor bilginize bu konuda yardımcı olurmusunuz bizlere

Son düzenleme:
Dün bende görüştüm 700 TL denildi ankara bayisi tarafından sadece 1.3'lere kampanya vardı bitti dedi neyse başka bahara kaldı bizim iş...

Adana antep diyarbakir mersin ankara ecufast dusunen arkadaslar ve yakin civarlardaki arkadaslar 05449010204 den bana ulasip indirimli fiyatlar alabilirler iyi gunler

Back