ECUFAST ARAMIZDA....

Alışana kadar oluyor abi. Alıştıktan sonra gazi ona gore veriyosun. Daha kalkışta Allah ne verdiyse abanirsan asfaltı inceltiyo araç. İlk birkaç gün o sıkıntıları çektim çünkü arabayı tanıyamaz haldeydim. Sonra birbirimizle senkronizasyonu sağladık. Simdi oldu canavar.

Fethi Abi yakıt tüketimi ne halde

Tüketim simdilik yuksek. Yani 6 litreye yaklaştı s.içi değerler. Ama alıştıktan sonra düşer diye tahmin ediyorum.

Önce ne kadardı

@Fethi KORKUT
Ecufast uyguladıgında araç kaç km deydi ? Bunları soruyorum çünkü benim araç 175000 de bir yerlere sıkıntı yaratmasından korkuyorum yani km fazla olunca sıkıntı oluyormu

5.3-5.5 arası değişiyordu abi. Her depoda olcerim bu değeri. Yani 10 günde bir.

@Alirüzgar
Abi daha yaptirali 2000 km oldu. Araç 55bin kusurdeydi simdi 57 bin kusurde.

Pazar gününe randevu aldım gidiyorum.

@m_ates27
Şimdiden hayırlı olsun abi.

@m_ates27
Mustafa abi şimdiden hayırlı olsun tecrübelerini paylaşırsan seviniriz .. Senin aracın km ne dir abi

Teşekürler Feti. Baya bekledim ama kismet olamdı bugün yarın. Dedim ya benim çok istedigim bişi hemen olmaz diye 10 günden bu yana bekliyorum.

Geç olsun güç olmasın abi.

@Alirüzgar

143.850 km de

@m_ates27
Bu km sıkıntı oluyormuymuş sordunmu abi insanın aklına farklı şeyler geliyor metalin aşınması durumları gibi arabayı güçlendirelim derken sıkıntı olmasın yani araba km yaptıkca beygirde eksilme oluyor tabii bu gayet normal ama parcalarda aynı oranda yıpranıyor pistonlar gibi parcalar tekrar güçlenince bu parcalar sıkıntı cıkarmasın

Sıkıntı olmaz sanırım pazar günü sorarım.

@m_ates27
İyi olur abi bende gidecem ama bir türlü fırsatım olmadı bilgi verirsen sevinirim

@m_ates27

Merakla sonuçları bekliyoruz Mustafa abi 🙂

Yarın ögleden sana gidiyorum. Gaziantep Ecufast acilisi var hemde program atacagiz.

bende yaptırmak istiyorum bursaya ne zamanlar geliniyor ve fiyat ne civarlardadır teşekkürler

@aykut avşar

Aykut yarın bilgi veririm..

Back