ECOJET 1.3 90 beygir 2015 doblo yakıt sorunsalı

@doblo vip premio @MEHMET78 başkanlarım şimdi sizler için çektim konuyu açan arkadaş kusura bakmasın bana konusun başında değil konu 1.6 ya döndü.
20151219_190830.jpg
20151219_190818.jpg
20151219_185412.jpg
20151219_185359.jpg

abi sana diyecek yok 1.6 da daha 8.5 lik değerleri görmedim

@dogustan fiat evet senin yakıt tüketimlerinin alabilirmiyiz başkanım

@dogustan fiat
bendekide 1.6 ya profilde araç bilgilerim var

Siz bu değerleri nasıl yakıyor sunuz.
İstanbul da uzun dur kalk ta 7 gördüm 1 kere.
6 nin üstüne çok çıkmıyor .
D3 1.6 E 4 candir

başkanım euro4 doblo herzaman benim gözümde performanstır perfectir.şimdi maxinin sonu nedir.eski euro4 maxim böyle değildi süperdi euro5i sevmedim tek çözüm ECUFAST

yunus0635 forumun amacı denyim paylaşmak değil mi? konuyu açan yusufb arkadaşım ilk mesajında yakı istasyonundan bahsetmiş. konuyu takip ediyorsa açar okur aklına yatanı uygular. yatmıyorsa kendi bildiğinde devam eder. A ortalama ile B ortalama tüketimlerinin resimlerini paylaşıyorsunuz. kmlere bakıyorum ikiside aynı... bunun için sordum...ikisi arasındaki farkı açıklarsanız daha faydalı olur...

yakıt tüketimi cok fazla bizi cok şaşırtıyor maxi km farklı

yani ecojet bizimkinden daha az yakıt tüketimi sağlıyor.eco jetin yakıt tüketimide burda gözüküyor

2500 civarı değiştir vitesleri.lastik havaların kaç?

@yunus0635 BEN ECUFAST YAPTIRDIM KARMADA 6 LİTRE YAKIYORDUM ŞİMDİ 6.8'E ÇIKTI DÜŞMESİNİ BEKLİYORDUM ÇIKTI.

hepinizi cok seviyoruz birbirimize yardımlaşmak gö
@yunus0635
@MEHMET78 @HARUN01 hep böyle kullanıyorum başkanlarım acep hava soğuk ondanmı

@yunus0635
soğuk hava illaki etkiler ama 1500 devir çok düşük.ayrıca lastik hava basınçların kaç?

@yunus0635 SİZİN YAKITTA BAYA BİR YÜKSEKMİŞ BENİMKİ ORTALAMADA 6 LİTREYDİ DAHADA DÜŞERMİ ACABA DİYE ECUFAST YAPTIRDIM.

başkanım bak acep bu maxinin ağırlığıda fark ediyo ama bukadarda etmemesi gerek.lastik hava 38

@HARUN01 başkanım bak aynı araç çankırı il yöneticimizde var ve oda ecufastlı yakıt tüketimi en fazla onunkinde 6 ve 5 tir gördüm çünki seninkide düşecektir zamanla.

@yunus0635 İNŞALLAH DÜŞER YUNUS BEY DAHA YENİ SAYILIR 10 GÜN OLDU

tamam başkanım düşecek emin olun.:tskler:

Back