DYNO TESTİ SONUCU...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mehemt ali bey senin arabanda çok pişman olduğum bir şey var.turboyu değiştirmeden önce bi carbon clean çektirmemiz lazımdı...

abi şimdi çektirin

manifolttan ve subaplardan çıkan pisliği sıfır turboya sürme ihtimali var...

mehemt ali bey senin arabanda çok pişman olduğum bir şey var.turboyu değiştirmeden önce bi carbon clean çektirmemiz lazımdı...

neden öyle dedin ustam .. o dönemde çok gittik geldik yaptırıp yaptırmamak konusunda.. işte biliyorsun kilometremiz yüksek diye...

ben artık enjektörler zaten sıfır durumda olduğu için cc ye artık gerek kalmadı diye düşünüyordum... bu hali ile bize sıkıntı açmayacaksa onu da yapalım son olarak.. dediğin gibi yağ eksilme falan yok araçta.. cc sonrası sızıntı falan olabilir diyorlar ya işte faydalı kurumlar atılınca motarda sızıntılar olabilir mevzuu... bilemiyorum o yüzden...

iş sadece enjektörle bitse iyi...manifold temizliği ve subap temizliği de dahil carbon clean'e!

abi şimdi çektirin

hmm şimdi anladım turbodan önce cc yaptırmalıydık demenin sebebini... Turboya tekrar zarar verme ihtimali varsa cc olayı artık hiç yanaşmayalım o zaman... eski haline göre araç çok daha iyi durumda böyle devam edeyim artık...

ancak ileride şu yazılım atma konusunu tekrar bi düşünebilirim... çünkü burada 500 tl ye yazılım attırıp aracın performası bayağı farkedenler var.. epeydir kullanıyorlar ve çok memnunlar... ama tabii benim için şu an zor maddi açıdan... çok da acil değil... elimiz genişlerse onu bi bakacam artık...

abi şimdi çektirin

hmm şimdi anladım turbodan önce cc yaptırmalıydık demenin sebebini... Turboya tekrar zarar verme ihtimali varsa cc olayı artık hiç yanaşmayalım o zaman... eski haline göre araç çok daha iyi durumda böyle devam edeyim artık...

ancak ileride şu yazılım atma konusunu tekrar bi düşünebilirim... çünkü burada 500 tl ye yazılım attırıp aracın performası bayağı farkedenler var.. epeydir kullanıyorlar ve çok memnunlar... ama tabii benim için şu an zor maddi açıdan... çok da acil değil... elimiz genişlerse onu bi bakacam artık...

cc yi yine yaptır ama turbo bi 10 bin görsün ondan sonra...

abi şimdi çektirin

cc yi yine yaptır ama turbo bi 10 bin görsün ondan sonra...

tamam sağolasın ustam..

ben istanbul buluşmasına gittiğimde ölçüm yaptım.samsundan otobana kadar 100'le gittim otabana girdim 120 yaptım ortalama yakıt tüketimi 5.7 oldu.yaklaşım 0,230 yaktık.

kardeş, aracın ne? 1,3 mjt mi?
100 km ve 120 km araç kac devirde görüyor??

ben istanbul buluşmasına gittiğimde ölçüm yaptım.samsundan otobana kadar 100'le gittim otabana girdim 120 yaptım ortalama yakıt tüketimi 5.7 oldu.yaklaşım 0,230 yaktık.

kardeşim aracım 1.3 multijet 100'le giderken 2500 devirde 120'le giderken 3000 devirde.yalnız bunlar aşşağı yukarı biraz oynar.

2006 model 187 binde araçım aracın ilk sahibiğim ve bu zamana kadar hiçbir performans sorunu kalkış sorunu yaşamadım. bakım ve arızalarımı sürekli aynı servise yaptırırım. aracımı satmayı düşünüyorum ama servis sahibi aracını satma diyor senin aracındaki kalkış ve performans hiç bir dobloda yok diyor eğer bir sorun varsa başka bir sorunun olduğunu düşünüyorum kardeşim....

kardeşim aracım 1.3 multijet 100'le giderken 2500 devirde 120'le giderken 3000 devirde.yalnız bunlar aşşağı yukarı biraz oynar.

aynı değerler bende de var..

Peki üstad. 600 KM uzun yol 80-90 km hız ile bitmyor.

600 KM boyunca arabayı 3000-3500 Devirde ve yüksek hızlarda kullanırsam ne sıkıntı yaşarım??

abı o carbon cleanın allah bın turlu cezasını versın benı arabamdan soguttu ya 40 bin bakımı ıcın 2010 senesının ramazanın bırıncı gunu servıse gıttım arabayı carbon cleanla temızledıler daha 40bındekı arabayı araba öldü çürüdü gitti resmen duz yolda dip gaz 120yı gecmıyodu 50 lıralık mazotla 100km anca gıdıyodu o zamandan bı basladı araba cok yakmaya gıtmemeye aracın suan en dusuk yakıtı kmde 26, 27 kurus ve arac suan 55 binde en son hızı 170 zar zor tamam140'a dırek cıkıyo ama hıc serı degıl sankı arabayı bısey tutuyo 750 tl aldılar benden 40bin bakımına bıde arabamı bu hale getırdıler artık kufr etmeyı bıraktım beddua edıyorum...
tabı bu arac 170 bınde ona yapılması normal bısey ama tum arkadaslara tavsıyemdır 120 bınden once carbon clean makınesının yanına arabanızı çekmeyin bile 2,3 araba boyu fark bırakın arada yanlıslıkla fılan temızlemesınler

carbon clenın olumsuz etkilerinide duymuştum bence düzenli olarak depoya würth ün katkılarından atmak ve bilindik yerlerden yakıt almak daha mantıklı

Back