dün başıma gelen ilginç olay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alico59
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alico59

Azimli Üye
ben herzaman ki gibi şehir içinde son surat gidiyom.kavşağa girdim ama ayamı gazdan bile çekmedim.(kavşak dediğim de ortada yuvarlak felan yok )kardışa yol ,ikiye ayrılıyodu bende soldaki yola gitcektim . hafiften yağmur yağıyo neyse birden bitane amca önüme çıktı vurmaktan herzaman ki gibi son anda kurtuldum ve amca benden özür diledi(el hareketi ile) o da benim gitcam yöne u dönüşü yapıyomuş. az iler de aracı kenar çektin bakkala gicektim amca yanıma durdu ve bana şunu söle ''olum haklısın ben hatalıyım ama ayağımı debriyajdan çekmemle firene koman bir oldu biliyom genç'sin kanın çarpıyo ama biraz yavaş evladım reflexsin iimiş biz yaşlanmısız''böle bişey olduğu zaman hep ben hatalı olurdum ilk defa haklı çıktım.

geçmiş olsun.dikkat etmek lazım.

şehir içinde son sürat + ehliyet yok *ciks**ciks*

yavaş gitmek lazım. o zaman daha keyifli bir kullanım olur. yavaşşş ve alçaktan.

Amca zaten söylenmesi gerekenleri söylemiş... Geçmiş olsun...

Bunların hepsi bir işaret mi yoksa?
Ehliyet -araba falan filan bir şekilde hallolur da, kırılan tek bir parmak ucunun sonucu hiç iyi olmaz dikkatli olmak lazım

geçmiş olsun arkadaş.
fakat 2 sene sonra üniversite sınavına girecek bir delikanlıya hiç yakışmayacak şekilde yazmışsın yazını..
Türk gençliği bu mu? dedirttirme sakın kimseye; toplu taşıma araçlarında da trafikte de her zaman yer/yol ver büyüklerine ve yayalara pişman olmazsın. yaya geçitlerinde 'kesin' dur.
Tüm aileye kazasız belasız sürüşler dilerim..

amca sana hak vermiş ama sen haklı değilsin.Ehliyetin olmadığı için senin o arabayı sürmeye yetkin yok bu da ne olursa olsun haksız yapar.Bu çok önemli bi ayrıntı unutma.Daha dikkatlı ol geçmiş olsun.

Aksiyon arıyorsan fazla hızlanmadan ufak deliklerden geçmeye çalış o daha tehlikesiz bir heyecan 🙂 Kalabalık caddelerde sağa sola silme geçe geçe öğrendik bizde şoförlüğü ama hız yapmak hiç iyi birşey değil.

ehliyet olmadığından zaten ben haksızım ama aracı ehliyetmi sürüyo ben mi sürüyom. ben tanıdığım bir çok ehliyetli kişiden daha ii sürüyom şehir içi hız daha zevkli insan hızlı gittiğinin farkına varı yo.otobanda şehirde gittiğim hızla gittiğim zaman sanki araba gitmiyomus gibi oluyo

aman dikkat hız çok tehlikeli sonunda çok üzülürsün

Back