DÜĞÜN DERNEK 2 SÜNNET FİLMİ

Tahsin senin sipariş tamam

@yunus0635
ben gidemeyeceğim yunus sen git 2 kişi olur mu

@kardelenkurt olurmu başkanım olmaz sen git teşekkürederim

@Tahsinkaplan
Özelden yazsana nasıl oldu.

Tahsin özele gelsene

Güzeldi ama karmakarışıktı hatta @yunus0635 ayakta kaldıelinde pankart vardı 300 kişilik salona 500 bilet kesmişler extra salon açtılar millet bedava diye çantalarını koltuklara koymuşlar 5 çocuğuyla gelenler vardı bazı tavırları görgüsüzlük seviyesindeydi

Herhangi bir on numara sticker dağıtımı yapılmadı fiatçılarla hatıra fotoğrafı çekilmedi extra bir sürpriz küçük bir hediye verilmedi

@ali0635aynen başkanım dediklerine katılıyorum.team doblo bayrağımızada getirmiştim ankara ekipleri üyeleri olarak foto cekiniriz diye düşündüm ama maalesef olmadı sağlık olsun inşallah daha güzel koordine edilir

@ali0635 başkanım avatar yüklemen mümkünmü

@ali0635
aynen katılıyorum nede desen haklısın baskanım

@mesut170 evet abi senin görüşlerin nedir bidahiki sinema organizasyonu olsa veya yarın fiat tarafından aranılırsak ne cevap verecez ortak bi karar verelim

İşte bu nedenlerden dolayı 10 numara fiat in hiçbir etkinliğine gitmeme kararı aldım.
Yazıklar olsun

Allahtan bi kişi ses verdide 11 nolu salona geçtik

@oktay_1975
moralim cok bozuk başkanım en an azından bizim kendi şahsi etkinliklerimiz daha güzel geçiyor.

@ali0635 oktay baskanımızda izmirlidir haberin olsun

tek kelimeyle izmir ekibimizi ayakta alkışlayıp tebrik ediyorum inşallah bizdede böyle dayanışma bağlılığı olur
Screenshot_2015-12-13-20-24-42.png

Back