Dualogic ustası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Salih T
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Salih T

Azimli Üye
Doblo
Adı
Salih Taşkın
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Motor
1.6 Multijet
Selam . Samsunda dualogic ustası var mı? Ankara da olabilir. İyi bir usta arıyorum.

Selam . Samsunda dualogic ustası var mı? Ankara da olabilir. İyi bir usta arıyorum.
Ve aleyküm selam

Yarın vereceğim numaradan Sezgin Sağlam la görüşün. Eyüp Polat ve Mustafa ÖZEN verdi numaranızı dersiniz. Yardımcı olmaya çalışır

Sezgin Sağlam = 05464954606

Ve aleyküm selam

Yarın vereceğim numaradan Sezgin Sağlam la görüşün. Eyüp Polat ve Mustafa ÖZEN verdi numaranızı dersiniz. Yardımcı olmaya çalışır

Tmm teşekkür ederim yarın ararım inşallah

Ve aleyküm selam

Selam Aleyküm.
Sezgin ustanın yanına gittim. Volant arızalı dedi. Sıfırı pahalı Ankarada tamir yapıyorlar sen sen söksen de ben volantı alıp Ankarada yaptırıp gelsem dedim.
Sezgin usta da zaten otobüsle gitsen masraf edeceksin en iyisi araçla git yerinde söktürüp yaptırsan daha iyi olur diye samimi bir tavsiyede bulundu. Benimde aklıma yattı.Velhasıl Ankaraya gideceğim inşallah. Size ve Sezgin Ustaya teşekkür ederim tavsiyeler için

Yardımcı olacaktır inşaallah görünce Samsun için. Ankara seçenek iilaki bulunur Samsun olmazsa.
Sayïn yönetici. Samsun yöneticisinin tavsiyesi üzere ustaya gittim.
Volant arızalı imiş. Benim aracın volantı 5 bin tl civarı. Ankarada Volant tamiri yapıyorlarmış . Şimdi bana Ankarada 1.6 multijet dualogic şanzımanı indirecek ve volant ve baskı balatayı takıp adaptasyonunu da yapacak iyi bir ustaya ihtiyacım var. Yardımcı olursanız makbule geçer.

Sayïn yönetici. Samsun yöneticisinin tavsiyesi üzere ustaya gittim.
Volant arızalı imiş. Benim aracın volantı 5 bin tl civarı. Ankarada Volant tamiri yapıyorlarmış . Şimdi bana Ankarada 1.6 multijet dualogic şanzımanı indirecek ve volant ve baskı balatayı takıp adaptasyonunu da yapacak iyi bir ustaya ihtiyacım var. Yardımcı olursanız makbule geçer.
5 bin tl vermektense kendi orjinal volantımi tamir altarnatifini denemek istiyorum. Şartlar buna zorluyor malesef

Tmm beklemedeyim
Screenshot_20211027-095205_Facebook.jpg

Back