@mus55Selam . Samsunda dualogic ustası var mı? Ankara da olabilir. İyi bir usta arıyorum.
Yardımcı olacaktır inşaallah görünce Samsun için. Ankara seçenek iilaki bulunur Samsun olmazsa.
Tam olarak isim ve adres veya telefon verebilir misiniz?Yardımcı olacaktır inşaallah görünce Samsun için. Ankara seçenek iilaki bulunur Samsun olmazsa.
Etiketlediğim arkadaş Samsun yöneticisi yardımcı olacaktır inşaallah görünce.Tam olarak isim ve adres veya telefon verebilir misiniz?
Samsun temsilcisi hala görmedi herhalde herhangi bir dönüş olmadıYardımcı olacaktır inşaallah görünce Samsun için. Ankara seçenek iilaki bulunur Samsun olmazsa.
Ankara seçeneğini değerlendire bilir miyizEtiketlediğim arkadaş Samsun yöneticisi yardımcı olacaktır inşaallah görünce.
Facebook sayfamızda etiketlemek daha kolay olur. Ankaralı ustalar yardımcı olacaktır olmazsa.Ankara seçeneğini değerlendire bilir miyiz
@mus55Yardımcı olacaktır inşaallah görünce Samsun için. Ankara seçenek iilaki bulunur Samsun olmazsa.
Ve aleyküm selamSelam . Samsunda dualogic ustası var mı? Ankara da olabilir. İyi bir usta arıyorum.
Tmm teşekkür ederim yarın ararım inşallahVe aleyküm selam
Yarın vereceğim numaradan Sezgin Sağlam la görüşün. Eyüp Polat ve Mustafa ÖZEN verdi numaranızı dersiniz. Yardımcı olmaya çalışır
Sezgin Sağlam = 05464954606
Selam Aleyküm.Ve aleyküm selam
Yarın vereceğim numaradan Sezgin Sağlam la görüşün. Eyüp Polat ve Mustafa ÖZEN verdi numaranızı dersiniz. Yardımcı olmaya çalışır
Sezgin Sağlam = 05464954606
Sayïn yönetici. Samsun yöneticisinin tavsiyesi üzere ustaya gittim.Yardımcı olacaktır inşaallah görünce Samsun için. Ankara seçenek iilaki bulunur Samsun olmazsa.
5 bin tl vermektense kendi orjinal volantımi tamir altarnatifini denemek istiyorum. Şartlar buna zorluyor malesefSayïn yönetici. Samsun yöneticisinin tavsiyesi üzere ustaya gittim.
Volant arızalı imiş. Benim aracın volantı 5 bin tl civarı. Ankarada Volant tamiri yapıyorlarmış . Şimdi bana Ankarada 1.6 multijet dualogic şanzımanı indirecek ve volant ve baskı balatayı takıp adaptasyonunu da yapacak iyi bir ustaya ihtiyacım var. Yardımcı olursanız makbule geçer.
@kardelenkurt5 bin tl vermektense kendi orjinal volantımi tamir altarnatifini denemek istiyorum. Şartlar buna zorluyor malesef
Yardımcı olacaktır inşaallah.
Tmm beklemedeyimYardımcı olacaktır inşaallah.
Tmm beklemedeyim
Tmm beklemedeyim
Erdinç ustayı arayıp bir görüşün bakalım. Yardımcı olacaktır inşaallah. Teamdoblo üyesi olduğunuzu söylersiniz.Tmm beklemedeyim