DOUBLE DİN ÇERÇEVESİ....

bakiergul

Onursal Admin
Onursal Danışman Yönetici
Renk
LAL KIRMIZI
Arkadaşlar d1 ve d2 kasa doblolara double dın türkçe adıyla ekranlı multimedia hoş buda gavurca ama teyp takmak için sahibinden .com da çerçeve buldum d1 ve d2 kasa dobloculara duyrulur...ilan no....35905166 ve hazır teypli olanı ilan no....35785636 faydası olur inşallah yada fiberden yaptıracaksınız....

paylaşım için teşekkürler 🙂

rica ederim ben hep burdayım elimden geldiğince bilgim yettiğince hep burdayım...

Paylaşım için teşekkürler, yaptıracak o kadar şey var ki aslında. Ama hepsi birer maliyet. Biryerden başlıycaz artık bakalım 🙂

rica edecrim ne demek birbirimiz için varız burda....

valla şu an bilmiyorum...D3 lere double din uyarmı uyarsa benim starex ten çıkardığım cihazımı takacam ama hala çerçevesi yok çıkmadı....Çıksada direksiyondan kumanda of olacak ..Hele bir aracım gelsin eğer uymazsa çok hesaplı veririm b izden bir arkadaşa...Zatren arabam gelsin takacağım o kadar çok şeyim var ki ..Öbür aracımdan 3 takım xenon ferrari korna double teyp midler kabinli subwoferim navigasyon cihazım buz dolabım ...Çok işim var çok...

Paylaşım için teşekkürler....bi atasözümüz vardır...at,avrat silah.....! bizim at yook...ama doblomuz var...onun için her bişeyi araştırıyoruz....valla elimden geldiğince... doblom için her farklı şeyi düşünüyorum..modifiye yapmak ta ayrı bi zevk veriyo..

Şimdinin atı arabadır kardeş maddiyatımız el verdikçe herşeyi yapacaz tabi...Onlar bizim göz nurlarımız ....Ben hanıma hep söylerim benim 4 çocoğum var 5. arabam diye valla benim için öyle....

Ercan abi sana kardeş dedim kusura bakma benden üç yaş büyüksün ellerinden öperim ...saygilarımla....

bakiergul tarafından yazılan metin:
Ercan abi sana kardeş dedim kusura bakma benden üç yaş büyüksün ellerinden öperim ...saygilarımla....
Kardeş demek ...bir hata kusur değil bence..boşuna üzülme ..insanoğlu zaten kardeş..baki kardeşim..mühim olan şu yaşadığımız cennet ülkemizde kardeşliğimizi unutmayalım..unutturma çabasındakilere pirim vermeyelim..biraz siyasi oldu ama ..gerçekleri de gündemden düşürmek mümkün değil..saygılarımla ...

Eyvallah abi genelde forumdaki arkadaşlar bizden genç de ondan bakmadan yazdım tabiiki kardeşiz din kardeşiyiz....

Ne demek benim için zevkti.....

Back