Dobloyu spor hala getirmek

07doblo34

Azimli Üye
arkadaşlar D1 kasa doblomuzu spor haline getirmek istiyorum. d1 kasa çelik gri renkte doblomuza nasıl şekil verebilirriz arabada şuanda yan basakmaklar ve çıtalar var. d1 kasa doblomuza biraz spor görüntüsü vermek istiyoruz sizlerden düşüncelerinizi sölemenizi rica ediyoruz... bir de d1 kasaya sis far yeri açan arkadaşlar varmı ?

bu iş aslında zevk meselesi

ama benim zevkim kibar ve havalı olması bence ön cam hariç film orjinal jantları yda zevke göre yakışan bi jant tavan rayları bence tamponları gövde rengine boyatmak bence başka hiçbişeye gerek yok

evt boyatmayı bende düşündüm film cam ise yasak die pek hoş bakmıyorum sis far yeri açtırmayı planlıyorum spoiler koymayı planlıyorum stopları tamamiyle kırmızı yapmayı düşünüyorum herkezin zevkini okumak ögrenmek isterim... yorumun için teşekkür ediyorum.

evet bu aralar cam filmine çok taktılar ceza kesip arabayı bile mene diyorlar

hadi hayırlısı.inşaallah güzel şeyler yaptırırsın.

hayırlısı kardeşim arabada ses tesisatı var ama araba çok sade duruoo oturdugum yerde modifiyeli tesisatlı biraz araba var sesimiz tamam şimdi modifiye lazım birazcık *clap*

hmmm tessiat ta lazım onu unuttuk

arkadaşlar sizce kaputa siyah mat film yapsam nasıl olur göreniniz varmı yapanınız varmı bilginizi düşüncelerinize ihtiyaç duyorum kararsız kaldım...

arkadaşlar sizce kaputa siyah mat film yapsam nasıl olur göreniniz varmı yapanınız varmı bilginizi düşüncelerinize ihtiyaç duyorum kararsız kaldım...
kaputu carbon da kaplatabilirsin...

jantlar önemli d1lerde 17 taktınmı sankı aracı basmıs havası veriyor ben değiştirmeyi düşünüyorum 😀😀😀

bence öncelikle tavan barını ve basamakları sök 17 inç güzel bi jant tak isteğe göre biraz alçalt 3cm flan camlara film bence yeter bide tamponlar boyasız galiba onları boyat

15 inç jant , cam filmi 3 yada 4 numara , arkaya sipoiler bide tamponları boyamak

spor hale getirmenin sonu yok bkz:

doblocoupestak.png

abi en faza 15 inç olur ondan büyüğü zararlı

1 Ay kadar önce sizin gibi düşüncelere sahiptin sadece yüklü bir ses sistemim vardı. 16 " jant taktım cam filmlerine yasak kalktı film çektirdim xenon far aldım spor direksiyon taktım vs. vs. nasıl dikkat çektiğini tahmin edemezsiniz böyle birşeyler yapabilirsiniz 🙂

Back