DOBLONUZUN LAKABI VAR MI?

ben dobloma İTALYAN AYGIRI diyorum 😀 bi yerde okumuştum çok hoşuma gitmişte ve bi tabir anca bu kadar oturur die düşünüyorum...bi aygır kadar sessiz ama kızınca bi o kadar da güçlü tam bir İTALYAN AYGIRI 😀

güzel lakab italyanların motorları performanslı oldukları için denir özellikle marea 2.0 155 hp olm-an model için kullanılır

sanayide çirkin italyan aygırı 😀
ben evlat diyorum🙂
ufak kardeşim kara kelebek diyor 🙂

evimizin elimi desem.... ayağımı desem....her halde her işimizi görüyor ..ne desek az...kamyon gibi diyoruz.....

evimizin elimi desem.... ayağımı desem....her halde her işimizi görüyor ..ne desek az...kamyon gibi diyoruz.....

*tup*

genelde beyaz güvercinim derim ama çoğu zaman abbas ı da kullanıyorum.. 🙂

genelde beyaz güvercinim derim ama çoğu zaman abbas ı da kullanıyorum.. 🙂

çeçik abbas mı ?? 😀😀

lakapmı 😀 o ne ya bizi her goren hızlı dıyo veya kufr edıyo zaten 😀 gemlikli doblocu dedımıde sanaldaki çoğu doblocu ayıkır beni 😀

lakapmı 😀 o ne ya bizi her goren hızlı dıyo veya kufr edıyo zaten 😀 gemlikli doblocu dedımıde sanaldaki çoğu doblocu ayıkır beni 😀

çok küfür yediğini düşünüyosan kardeşim arabanın arka camına büyük harflerle bende senin yazdır 😀 😀 😀

fazla kaşınma torpidoyu actırma yazdırcam bi kaç tanesi açtırdı 9mm yı gorunce aynı sekıl topuk 😀

*haho**haho* Geçende bursalının biri bana haydarı açtırdı özledileğin orda sonra topukladı şerefsiz arkadan biçiyodu beni 😀 😀

Benim 9 yaşındaki ufaklığın Mitsubishi Evolution sevdası ve Doblo'muzun 1,9 Jtd 105 bg olmasından dolayı biz "EVO" diye hitap ediyoruz. *hehe*

Benim 9 yaşındaki ufaklığın Mitsubishi Evolution sevdası ve Doblo'muzun 1,9 Jtd 105 bg olmasından dolayı biz "EVO" diye hitap ediyoruz. *hehe*

güzel

Back