DOBLONUZ KAÇ KİLOMETREDE BAŞINIZI AĞRITTI?

2011 D3 kasa otomatik doblomun 17.000 km debriyaj balatası değişti,vites kutusu indi şimdilik sorun yok...

geçmiş olsun.bilgi içinde aşağıdakileri yayınlayayım dedim.

amt mmt easytronik gibi otomatikleştirilmiş şanzımana sahip bir araçsa debriyaj balatası mevcuttur.

tork konvertörlü ise mevcut değildir.

dün 140.000 bakımını yaptırdım.ustam 150.000 de triger zincirini değiştircem haberin olsun dedi.değiştirme durduk yerde ses yok bir şey yok dedim.sen bilirsin ama zincirin bir ömrü var fabrika 150.000 de değişsin diyor koparsa işin biter ağlarsın sonra dedi.forumdada bu konuyu doğrulayan mesajlar okudum.değiştircez galiba.

değiştir tabi hasan abi. sonradan koptuğunda daha fazla masraf açar başına.

bencede değiştirseniz çok iyi olur.

Şükür alır almaz A dan Z ye bakıma soktum şu an zenit saat gibi namıssız

Şükür alır almaz A dan Z ye bakıma soktum şu an zenit saat gibi namıssız

maaşallah diyelim abi... benim zeniti ayarlamak 6 ayımı almıştı biliyorsun...😀

Raptor kimliğin deşifre etmek pahasına aracı al Trabzona gel demişti.. hey gidi günler... 😀😀

Bu arada raptorun şafak 29 az kaldı dost geliyor

maaşallahh🙂

Merhaba, 2005 model 1,3 multijet doblomu 2009 da 52.000.km. aldım. 2011 yılında orjinal aküsünü ve ön takım yaptırdım. şuan aracım 127.000.km. de triger zincirinden soğuk havalarda zincir sesi geliyor ustam değiştirme zamanı gelmiş diye söyledi ama şuan değiştiremiyorum, inşallah yolda kalmam. rutin yağ değişimleri haricinde büyük bir masrafım olmadı.

doblo için 52 binde ön takım yaptırmak çok erken 140 binde hala orjinal ön takımıydı ve tık ses yoktu

aracı 2004 martta aldık. 2012 ekim ayında yaptığım kazadan dolayı ön takım yapıldı araca. kaza olmasaydı daha tık yoktu. araç 249.000 kmyi geçti.

bu nasıl bi sağlamlık 250 bin kmde ön takım hala orjinal millet 30 40 binde ön takım yaptırıyor ama sonrada biz çok kaliteli arabya biniyoruz diyorlar bence öyle kalite olmasın

mşallah fiata

2008 sıfır aldım 36 bin oldu.maşallah tık yok.
aksesuarsız
full bakımlı
atiker lpg li*clap*

2006 model 1,4 dynamic 60000 km çok temiz .zavoli lpg 'li tık yok tertemiz.sıgara dahi içilmedi🙂

Back