Doblonun viraj alması size göre de zayıfmı ?

yazılanlardan d3 ün fiorino, d1, ve d2 den viraj alma konusunda daha iyi olduğu sonucu çıkıyor. ben diğerlerini kullanmadım ama d3 gerçekten viraj almada oldukça başarılı...

yazılanlardan d3 ün fiorino, d1, ve d2 den viraj alma konusunda daha iyi olduğu sonucu çıkıyor. ben diğerlerini kullanmadım ama d3 gerçekten viraj almada oldukça başarılı...

aynen.

can nemo nasıl takla atıyor ama.fiorino süper bir action yapıyor.yakışır fiat'a bu.😀
nemo da esp yok Mustafa abi o yüzden hemen taklaya geliyo....ama fiorinoda esp var kuRtuluyo 😀
Fiorina kısa ve yüksek o yüzden viraj konusunda çok dikkatli olunmalı. 1,5 - 2 yıl kullandım D1 den sonra hakkaten korkutucuydu..
Kesinlikle binek olarak kullanılırken dikkatli olunması gereken bir araç.

aynen

can nemo nasıl takla atıyor ama.fiorino süper bir action yapıyor.yakışır fiat'a bu.😀
nemo da esp yok Mustafa abi o yüzden hemen taklaya geliyo....ama fiorinoda esp var kuRtuluyo 😀
Fiorina kısa ve yüksek o yüzden viraj konusunda çok dikkatli olunmalı. 1,5 - 2 yıl kullandım D1 den sonra hakkaten korkutucuydu..
Kesinlikle binek olarak kullanılırken dikkatli olunması gereken bir araç.

aynen
hem kısa hem yüksek daha sakat oluyor demek ki.

ben doblomu viraj konusunu,da tek söyleceyim harika 5 kişi haftada 2 kere kıyıköye gidip geliyorum bilen bilir oraları yol tutuşu harika o yolda

bugün sıfır nemoyla 160 hız yaptık.araba resmen zıplıyo.virajlara hızlı giremiyoz.sizede fiorino verelim dediler sizce fiorino nasıl?

en iyisi bir yeni doblo alın .

en iyisi bir yeni doblo alın .
Bizde çok istiyoruz ama bütçemiz el vermiyor. 🙂 fiorino hem 5000 tl ucuza geliyr.bizim enişteye vodofon fiorino verecekmiş siz alın dedin.kendi 2 tn nemo aldı 20.000 tlye turkcellden.

fiorino nemo bipper bunlar üçüde aynı sadece motorlar farklı diğer konularda aynıdır

bir forumda okumuşdum fabrikada d2 ve fio aynı anda viraj için test edilmiş doblo daha başarılı imiş.(çalışanlar tarafından test)

ticaret yapmıyorsanız ve doblo ile olan fiyat farkını tolere edebiliyorsanız fiorino,nemo,bipper dan uzak durun. Sürekli şehiriçi kullanacaksanız ok. ama şehir dışı çok tehlikeli.

bilgilerinizden dolayı tşkkür ederm.zaten araba devrilecek gibi oluyr virajlara yavaş giriyosun.en iyisi biz dobloya devam edelim.bir video izledim bunların 3ü test ediyolar fiorino virajı dönüyr ama diğer ikisi takla açyr.neden esp felan mı var fiorinoda

bugün doblo d2 viraj hakkında test ettik fena sayılmaz.gerçekten iyi viraj hakkında k.maraş başkonuş yaylası var orayı bilenler virajın nasıl keskin olduğunu bilirler.hem yokuş hemde keskin virajlı orayı 60la.çıktık.normal virajlara 80-100 arası girdik.gerçekten iyi.6 kişiydik birde bagaj doluydu belki bunun etkisi olabilir.

yüklü araba daha iyi tutunur .

araç yüklü ve boş iken birbirinden başka iki araç gibi olur.

şimdi daha iyi anladım.virajlara öyle bir giriyoz ki manevra yaparak birde gaza basıyoruz.maşallah bişey olmuyo.birde zift erimiş allahtan kaymadı ama kayma gibi ses çıkarıyodu tekerler.hani frene basarsında asfaltda kaydığı zaman ses çıkarır onun gibi.arkadan göreceksin dobloyu öyle bi amasörleniyor ki sağa doğru döner derin virajları sağ taraf sanki yere yapışıyor ama sol taraf havaya kalkmıyor.

işte o olayı sakın araba boşken denemeye kalkma kardeşim. 🙂 mazallah sadece kalkmakla kalmaz o sol taraf birden havalanıverir. 🙂 aman allah korusun.

işte o olayı sakın araba boşken denemeye kalkma kardeşim. 🙂 mazallah sadece kalkmakla kalmaz o sol taraf birden havalanıverir. 🙂 aman allah korusun.

🙂 Allah korusun.yoksa karanbole gideriz.zaten araba boşken güvenemiyosun.bir kere denedik doblonun arkası kaydı.yanladı. 🙂 genede biz bagaja ağırlık yapsin diye su felan koyuyoruz. 🙂çoğu kişi böyle yapıyomuş. 😀 ama doluyken varya çoğu arabaya fark atar.

Back