yazılanlardan d3 ün fiorino, d1, ve d2 den viraj alma konusunda daha iyi olduğu sonucu çıkıyor. ben diğerlerini kullanmadım ama d3 gerçekten viraj almada oldukça başarılı...
Fiorina kısa ve yüksek o yüzden viraj konusunda çok dikkatli olunmalı. 1,5 - 2 yıl kullandım D1 den sonra hakkaten korkutucuydu..nemo da esp yok Mustafa abi o yüzden hemen taklaya geliyo....ama fiorinoda esp var kuRtuluyo 😀can nemo nasıl takla atıyor ama.fiorino süper bir action yapıyor.yakışır fiat'a bu.😀
Kesinlikle binek olarak kullanılırken dikkatli olunması gereken bir araç.
hem kısa hem yüksek daha sakat oluyor demek ki.Fiorina kısa ve yüksek o yüzden viraj konusunda çok dikkatli olunmalı. 1,5 - 2 yıl kullandım D1 den sonra hakkaten korkutucuydu..nemo da esp yok Mustafa abi o yüzden hemen taklaya geliyo....ama fiorinoda esp var kuRtuluyo 😀can nemo nasıl takla atıyor ama.fiorino süper bir action yapıyor.yakışır fiat'a bu.😀
Kesinlikle binek olarak kullanılırken dikkatli olunması gereken bir araç.
aynen
Bizde çok istiyoruz ama bütçemiz el vermiyor. 🙂 fiorino hem 5000 tl ucuza geliyr.bizim enişteye vodofon fiorino verecekmiş siz alın dedin.kendi 2 tn nemo aldı 20.000 tlye turkcellden.en iyisi bir yeni doblo alın .
D1 lerin arkası d2 lere göre biraz daha alçak ondan olabilir gibime geliyor.
işte o olayı sakın araba boşken denemeye kalkma kardeşim. 🙂 mazallah sadece kalkmakla kalmaz o sol taraf birden havalanıverir. 🙂 aman allah korusun.