Bilgi Doblonun en çok tutulan modeli hangisi?

1.6 kullanıyorum çünkü aracı sürekli kullanmıyorum ama kullandığım zamanda gücün yüksek olmasını istiyorum. Dik yokuşlu yollarda iyi gidiyor.

premio modeli. motor ise beklentilere göre seçenek çok sıkıntı yok.

2004 1.9 JTD sahibiyiz 0 almıştık hala kullanmaktayiz yakıt olarak 1.3 Multijet den az yaktigini söyleyebilirim 100 km uzun yol ort 4.5 litre ve güç ayağanin altinda vites küçültmeden rahatça sol seritde çıkabiliyosunuz bastıginiz zamanda abarti bi tüketimi yok en fazla 8.5 gördüm oda ortalama 160 km hızla şuan sıfır dobloya bu motoru koysalar düşünmeden alırım.Tek dezavantaj ı vergi ama uzun yolda tüketim düşük olduğu için kurtariyor şuan zaten barajdan düştü 480 lira 6 aylık vergisi var.

@ahmetkoc
Arkadaşım cuma günü itibariyle 2006 model çift sürgülü 1.3 multijet doblo aldı. Caddy yi satmadan aldı 🙂 caddy satılmazsa çürüsün deyip küfürler ediyor arabaya 😀
Her zaman söylediğim gibi; mükemmel olmayabilir ancak Türkiye şartlarında bu paraya daha mantıklı bu tarzda bir araç yok benim görüşümce

2006 dinamik 1.3 motor 6 senedir kullanım maşallah hic sikintisini görmedim. 4 sene önce ECUFAST programı yaptirmim doblodan ve programdan çok memnunum nede olsa efsane kasa

@m_ates27
4 yıldır ecufast mi var. Memnun musun hiç motor yaptırdın mı ecudan sonra

@ahmetkoc

Evet 4senedir kullanıyorum memnunum motor yaptirmadim sıkıntı yok

@m_ates27
O zaman ilk fırsatta bende yaptırıyorum. Çok teşekkür ederim

@ahmetkoc

Gaziantep de tavsiye ettiğim 13 araç da yaptirdi onlarda memnun bir tanesi dahi şikayet etmedi.

@m_ates27
Hep korkum motoru elime almak oldu. Kime sorsam yeni yaptırdım dediği için gerçek kullanıcıya ulaşamadım. Seviyorum team doblo ailesini ya 🙂 aklımdaki bir soru daha cevaplanmış oldu çok teşekkür ederim 🙂

@ahmetkoc

Korkun ve supen olmasın. Memnun kalmassan 15 gün içerisinde para iyade garantili.
Team Doblo oldugu surece Biz geniş aileyiz

@m_ates27
Çok şükür ailemiz sağlam

1.6 trekking kullanıcısıyım. 13000 KM geçti aracımı alalı neredeyse 1 yıl olacak. Binek araç gibi konforlu, ticarilere ve bazı binek araçlara göre çok daha atik ve ivmelenen bir araç. Çok memnunum. Yakıt konusunda 1 arkadaş memnun değilim demiş ama acaba aracında problem olabilir mi ? Çünkü ben agresif kullanımda en fazla 7.4 değerini gördüm bugüne kadar. Şehir içi bazen 6.9-7 değerleri görüyorum sadece uzun yolda ise 4.7-5.1 arası değer alıyorum. Kısacası tavsiye ederim ve tekrar sorsalar birdaha D4 Trekking derim. İyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Ayd
D3 1.6 tabiki

1.3 bence özellikle şu son cezalardan sonra 2.0 da olsa gideceğin limitler belli ama sen şehirler arası çok kullanıyorsan ara hızlanma iyi olsun yükte yüklerim ama sorun yaşatmadan ilerlemek istiyorum diyeceksen 1.6 tabiki mantıklı ayrıca 1.3 arıza ve bakımda biraz daha 1.6 ya göre maliyeti düşük

Ben 2006 model 1.3 vip kullanmaktayım bilenler hatırlayanlar hatırlar aynı zamanda 2006 yılında dünya ticaret aracı seçildi doblo ve satışta rekor kırdı ve (link) Of The Year jürisi tarafından seçildi yakıt konusunda gayet iyi ve gayet iyi gitmekte DOBLOCUYUZ AGA HER TÜRLÜ ÖVERİZ SAYGILAR

Dosyalar

• TADR0010.JPEG
    TADR0010.JPEG
    2,2 MB · Okunma: 27
Motor , şanzuman , Sağlamlık , yakıt olarak 1.9 JTD ancak vergi derseniz uzak durun. 1910 cc nedir arkadaş yahu Türkiye şartlarında bari 1890 cc yap bari boşuna vergiyi fazla ödemeyelim ! Motora gelirsek kasaya hakim olmanın da ötesinde; arkasında arızalanan fiorinomuzuda takip çekerken yokuş yukarı sollamaya çıkaran bir güce sahip motordur. Çoğu eğimli yolda denememe rağmen devir düşmeden 5. viteste dahi topuklayan bir motor.
Fiorino da 1.3 ü bildiğim için İyiki Jtd varsın diyorum.
Siz değerli üyelere merak ettiğim bir soru var bilen aydınlatır ise mutlu olurum. 1.6 105 hp ile 1.9 Jtd 101 hp performans yönünden nasıldır ? 1.6 nın Torku 290 nm , 1.9 jtd nin Torku 200 nm ancak 0 - 100 hızlanma değerleri de çok yakın bu nasıl olabiliyor ? Eğer 1.6 performansta düşük derseniz beygir ve Torku yüksek bu nasıl olabilir ? Bu sorunun cevabı olur ki satarsam vergi yüzünden 1.6 yı seçme sebebim olacaktır.

@görkem230
D3'lerde seçildi inşallah d4lerde o ödülü alır inşallah

@omer42320
1.6 da performans anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız.

Back