Doblomun Teybini Sökemiyorum

2009_premio

Fenomen Üye
Adı
Hanefi BOZKURT
Meslek
İngilizce Öğretmeni
Modeli
Renk
GRANİT GRİ
Arkadaşlar merhaba

Doblomun teyibini sökmeye çalışıyorum ama çıkmıyor bitürlü. Bütün gün bununla uğraştım ama aparatlarıda olmasına rağmen çıkmadı. Şu 4 tane deliğe giren aparat var onları iyice yerleştiriyorum sağdakini sağa soldakisi sola çekerek teybi çıkarmaya çalışıyorum ama hiç oynama esneme olmuyor.
bunun gibi bi aparat var bende. Artık teyp elimde kalıcak sabahtan beri uğraşıyorum
http://image5.sahibinden.com/photos/42/08/93/big_119420893alr.jpg

Mrb hanefi teybi sokmek kolay aslinda apratlari ileri fazla itme 1 yada 1.5 santim ileri yada daha az cunku tirnaklar.teybin hemen arkasin da mesafeyi yakala kendi atar zaten boyle dene

Mrb hanefi teybi sokmek kolay aslinda apratlari ileri fazla itme 1 yada 1.5 santim ileri yada daha az cunku tirnaklar.teybin hemen arkasin da mesafeyi yakala kendi atar zaten boyle dene
merhaba cevap için teşekkürler

ben en az 5 - 6 cm itiyorum o çubukları hemen arkasında olduğunu bilmiyodum bi deneyeyim sonucu yazarım 🙂

hanefi soldaki aparatı sağa sağdakini sola doğru kanırt çek d1 inkini o şekilde çıkarmışlardı sen tersini yapmışsın galiba

yok oğuz doğru yapıyorum dediğin gibi sağdakini sağa soldakini sola yani teybin içine doğru değilde dışa doğru kanırtıyorum.

şimdi tekrar denedim galiba bendeki aparat biraz ince gidip o deliğe tam oturan inşaat çivisi alayım bide onunla deneyeyim.

dediğin gibi ince geliyordur büyük ihtimal.

yok oğuz doğru yapıyorum dediğin gibi sağdakini sağa soldakini sola yani teybin içine doğru değilde dışa doğru kanırtıyorum.

şimdi tekrar denedim galiba bendeki aparat biraz ince gidip o deliğe tam oturan inşaat çivisi alayım bide onunla deneyeyim.[/quote

benim dediğim seninkinin tam ters hareketi ben öyle hatırlıyorum çıkarmışlardı bizimkini

İnce kalin olayi deyil olay ince olmasi daha iyi ama ters yapiyor sag'i sag solu sola dogri yapmasi lazim telefonu yok mu arasak.

İnce kalin olayi deyil olay ince olmasi daha iyi ama ters yapiyor sag'i sag solu sola dogri yapmasi lazim telefonu yok mu arasak.
aynen öyle yapıyorum abi sağı sağa solu sola çekerek teyibi almaya çalışıyorum kıpırdamıyor bile. Şimdi gittim inşaat çivisi aldım onunla denedim ama yok yine olmuyor.

Abi sen numaranı özelden gönder bana ben arayayım seni zahmet olucak ama 🙂

ne zaman müsaitsin abi ? istersen şimdi istersen yarın arayayım

tamam abi şimdi hiç rahatsız etmeyeyim o zaman 🙂 yarın öğleden sonra artık ararım

Sen bilirsin kardesim norde her hafda ist olurdum bu hafda yani yarin gitmiyorum gelirdim yanina sokerdik.neyse kismet deyilmis

kısmet abi hayırlısı 🙂

birde bişey sorucam, bu benim teybin markası ne acaba? blaupunkt diye tahmin ediyorum ama bosch da olabilir. hangisi acaba

Blaupukt 2011 safalinada vardi 2007 premio doblomuzdaki farkliydi senin doblonun modelinden olmali ondada marka yazmiyor.du sanirim

Tamam abi yarın açıp öğrenicez artık 🙂

evet abi bütün gün ufacık bi teyple uğraştım 🙂 birazdaha uğraşırsam herhalde elimde kalıcak o yüzden bıraktım

hanefi sononda konu başlığı teyp elimde kaldı ne marka teyp önerir siniz? olacak😀

Back