doblomu satıyorum

munurkavalci

Daimi Üye
Adı
münür
Kan Grubu
AB RH +
Meslek
Aşçı
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2011
Renk
siyah
arkadaşlar 2006 1.9 premio mu satıyorum 4 hava yastıklı orjinal değişeni yok kitapları yedek anahtarları var baskı balata değişti vize si yeni 30 haziran da yapıldı hiç masrafsız bütün bakımları yapıldı km si 128 bin de 22bin lira istiyorum dizel temiz albea la takas olur ama 17 bini geçmeyecek albea nın fiyatı dizel olursa iyi olur

arkadaşlar 2006 1.9 premio mu satıyorum 4 hava yastıklı orjinal değişeni yok kitapları yedek anahtarları var baskı balata değişti vize si yeni 30 haziran da yapıldı hiç masrafsız bütün bakımları yapıldı km si 128 bin de 22bin lira istiyorum dizel temiz albea la takas olur ama 17 bini geçmeyecek albea nın fiyatı dizel olursa iyi olur
Hayırlı satışlar.

Hayırlı satışlar

hayırlı satışlar....

hayırlı satışlar.

Hayırlı satışlar.

Hayırlı satışlar.

teşekkürler arkadaşlar aracımı satsam da yanınızdan ayrılmayacağım

ayrılma zaten münür abi. aileden 1 kişinin eksilmesini kimse istemez.

hayırlı satışlar abi neden albea doblo dururken ?

öncelikle hayırlı satışlar

bizim bir aile dostumuz doblo istiyor o yüzdende albeasını satıcak araç temiz ikinci sahibi değişeni masrafı yok servis bakımlı araç 2007 model 51 bin km kapının önünde duran hiç kullanılmayan bi araba sadece arka tamponun sağ kösesinde araba sürtması sonucu çıkan boya var düşürnürsen bi konusurum

uğur dizelmi ayrıntılarını da öğrenip yazarmısın iyi olur çünkü hiç masrafsız ikinci sahibiyim ama malesf satmak zorun dayım ödemeler sıkştı gelecek olanlar gelmeyince mecbur kaldım sana zahmet olacak

İlan No 94082958 sahibin den com İlan No: 47430699 Araba com. ilanlarım arkadaşlar eşe dosta gidecek aracım

araç benzinli 1.4 diye biliyorum motorunu klimasız ön camlar otomatik ama ailesi arabası olarak kullanan bi insan senede bir kere memleketine gider araç kapının önünce yatıyo olduğu yerde zaten km den de belli 2007 model 51 binde daha önceki sahibide aracı sürekli garajda tutmuş mavi renk ama tam olarak ne mavisi onu bilmiyorum bir iki güne oda sahibindene koyucak o zaman sana ilan no sunu veririm daha detaylı bakarsın

klimasız araçlar tercihim değil mutlaka klima olmalı çocuklar var

arkadaşlar 22 bin fiyat çokmu sizce ?

Back