dobloma kış lastigi alcamda

serkan1360

Aktif Üye
s.a arkadaşlar ben dobloma kış lastigi alcamda sadece çekiş olan lastige taksam arkaya takmasam bişey olurmu bide hangi marka almamı tavsiye edersiniz araçım 2010 doblo safeline d2 lastik ebatı ne olur yardımcı olursanız sevinirim 2 günü kadar takdırmayı düşünüyorum..

4 üne taksanız daha iyi olur.185 65 15.bence petlas.tamamı yerli malı yurdun malı ve kışlıklarda süper diye düşünüyorum.

abi ben sadece önlere taktım ama arkaya şart aldımı 4 adet al aile için kulanıyosan binek al derim ebarları ise megmet abi söylemiş zaten

dikkatli kullanırsanız sıkıntı olmaz.

tavsiye 4. ama siz bilirsiniz

kesinlikle 4 adet alın yoksa arkası kayıyor

Tavsiye değil zorunlu dört atet olması gerekiyor. Ben brigtonun yan ürünü 14 janta tanesini bana özel fiyatla 130 tl den aldım. TİGER marka

dün arkadaşa 175 65 14 petlas 110 tl ye aldık.4 adet.ve 2012 nin 50. haftası.yani fabrikadan yeni çıkmış daha.

kardeşim bana sorarsan eğer bulabilirsen hankook w409 yada 309 olması gerek o modeli al yada tigar güzel lastik bunun yanında 4 tanede teneke jant al taktır gitsin lastik alırken 0 almana gerek yok gir internete sahibindene 2 tane parasına 4 tane lastik alırsın 4 tyanede 100 tlye jant aldınmı yazın söker kışın takarsın lastikçiyede bir daha para vermemiş olursun ve 1-2 sene lastiklerin ve jantların parası çıkar ben öyle yapıyorum.lastik ebatı olarakta 175x70x14 al eğer sac jant alacaksan 14 jant al lastiklerin fiyatı daha uygun olur. toplam maliyeti sana 350 tl civarını bulur.kar lastiğinin tabanının ince olması tercih edilir. senin alacğın 2 adet lastik fiyatıda 250 tlden aşağı olmaz yazında söktürüp kışında taktırıken vereceğim tutar hariç.

yakıtınız biraz artabilir.

eğer alacağınız lastik kış lastiği ise tabanı genişletmeyin. genelde araçlara kış lastiğini düşük ölçü takarlar. misal lastik ölçüsü 205 olan 195e düşürür.

Back