RAPTOR
Fenomen Üye
- Modeli
- Renk
- Beyaz
serdarengin tarafından yazılan metin:
Servise giderken 4 duble içer öyle giderdim hep😀 Acı hissetmiyosun ve ne sorsalar yap kardeşim yappp,tak kardeşim takkk,bak kardeşim bakkk diyosun..Ertesi gün ayılınca tahmin edebiliyorsunuzdur😀😀😀
Orjinal olan herzaman iyidir tavsiye ederim ama her neyin olursa olsun servisleri insanları potansiyel kaz olarak görüyor kardeşimm.Gecen forumda okumuştum,çamaşır makinesi rezistansı 10 lira ama servis geldiğinde alıyor 100 lira.Kombimin ANAKARTı yandı,ba ba ba ANAKART yav en önemli şey..servis geldi :abi sıfırı 450 liradır bunun,75 de servis ücreti,küçük çaplı boru😀 tamir ettirirsek 180 e kurtulursun dediler atladım balıklama 2 ayda 2 kere tamir oldu al sana 360 ve bendeki stres 16000😀.sonra bi kombi servisi arkadaşımın arkadaşıyla denk geldim anlattım durumu,kıs kıs güldü bana.abi sıfırı 50 lira civarında tamirininde en babasına 20 lira veriyoruz dedi...Al sana servis anısı..Serdar gelde psiko olma.Abicim gıcığım servislere,aranızda varsa bilmem ama benin dışardan gördüğüm bu.Heee eğer illa servise gideceksem içerim 4 dublemi paşşşa paşşşa giderim napimm🙂 😀😀
😀😀😀 aga haklısın kazık servis biraz ama yaptığı iş temiz.ben o yüzden servisten şaşmam.öbür arabayı ne zaman sanayiye çıkardım.ondan sonra toplamak için kendimi aştım!