mert_303 tarafından yazılan metin:
Arkdaslar ya aracıma hava filtresi takmak istiyorum 1.4 benzinli 2006 model bu konuda düşünceleriniz neler bi fikir verirseniz cok sevinirim..?
birde egsoz tamamdır 🙂 🙂fthdjdoblo tarafından yazılan metin:
ses için güzel tavsiye ederim...
doblodan önceki araban neydi Ahmet abi??istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Öceki aracımda özel yapım hava filtresi kullandım, evet ses açısından inanılmaz güzel oluyor ama aynı derecede de yakışı etkiliyor. En sonunda orjinal filtreye geri döndüm. Karar sizin çok yaksın ama ses yapsın önemli değil derseniz taktırın aksi halde vazgeçin derim.
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
doblodan önceki araban neydi Ahmet abi??istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Öceki aracımda özel yapım hava filtresi kullandım, evet ses açısından inanılmaz güzel oluyor ama aynı derecede de yakışı etkiliyor. En sonunda orjinal filtreye geri döndüm. Karar sizin çok yaksın ama ses yapsın önemli değil derseniz taktırın aksi halde vazgeçin derim.
accent felanda demiştin ya o yüzden sordum Ahmet abi 😀istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
polo, söylemiştim ya Can, unutmuşun 🙂
nerseyde her markaya binmişsin Ahmet abi bizde de önce doğan slx vardı ondan önce brodway ondan öncede şahin 😀 😀istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
o ilk aracımdı 🙁
nerseyde her markaya binmişsin Ahmet abi bizde de önce doğan slx vardı ondan önce brodway ondan öncede şahin 😀 😀
Ahmet abi sana bişey sorucam opel in servisi acayip pahalıymış sen aracını bakıma götürdüğünde nasıl çıkıyodu masraf?? 🙂istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
nerseyde her markaya binmişsin Ahmet abi bizde de önce doğan slx vardı ondan önce brodway ondan öncede şahin 😀 😀
Evet Can hele opel'in hemen hemen kullanmadığım modeli yok. Ama yine de sevmiyorum Opel'i. ilk aracımız Renault 12 idi. Direksiyonu ve ehliyeti Renault 11 Flash ile öğrenip aldım. Döneminin en iyi araçlarından biri idi.
Ahmet abi sana bişey sorucam opel in servisi acayip pahalıymış sen aracını bakıma götürdüğünde nasıl çıkıyodu masraf?? 🙂
😀 😀 fiat a servise gittiğimiz zaman adamlar opel den konuşuyodu combonun 10000 bakımı 400-500 tl felan tutuyomuş adamlar konuşuyodu kulak misafiri olmuştum 😀 😀istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Ahmet abi sana bişey sorucam opel in servisi acayip pahalıymış sen aracını bakıma götürdüğünde nasıl çıkıyodu masraf?? 🙂
Valla o zamanlar ben Opel'in bölge bayiisinde çalıştığım için sorun olmuyordu 🙂