Dobloma hava filtresi

mert_303

Azimli Üye
Arkdaslar ya aracıma hava filtresi takmak istiyorum 1.4 benzinli 2006 model bu konuda düşünceleriniz neler bi fikir verirseniz cok sevinirim..?

opar...orijinal hava filtresi...

en güzel ticari doblo,en güzel boya filli boya!

açık hava filtresi güzel olur...araç anjeksiyonlu olduğu için güzel ses verir...
ben 1.2 doblo lpgde kullandım harika bişey 30000 kmde attım şimdi yenisini alcam...

mert_303 tarafından yazılan metin:
Arkdaslar ya aracıma hava filtresi takmak istiyorum 1.4 benzinli 2006 model bu konuda düşünceleriniz neler bi fikir verirseniz cok sevinirim..?

performans a önem veriyosan yaptır 🙂

fthdjdoblo tarafından yazılan metin:
ses için güzel tavsiye ederim...
birde egsoz tamamdır 🙂 🙂

K&N marka filtrelerde fena değilama bunu ses için attırırsanız o sesi duyacam diye ha bire gaza yüklenirsiniz.habirede yakarsınız.

ama şu var performansınızı arttırır.

önemli bi konu:alacağınız filtrenini araca uyumlu ve yeterli olduğundan emin olun.her açık hava filtresi her aracı beslemez!sonra yolu kara dumana boğmayın.

Öceki aracımda özel yapım hava filtresi kullandım, evet ses açısından inanılmaz güzel oluyor ama aynı derecede de yakışı etkiliyor. En sonunda orjinal filtreye geri döndüm. Karar sizin çok yaksın ama ses yapsın önemli değil derseniz taktırın aksi halde vazgeçin derim.

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Öceki aracımda özel yapım hava filtresi kullandım, evet ses açısından inanılmaz güzel oluyor ama aynı derecede de yakışı etkiliyor. En sonunda orjinal filtreye geri döndüm. Karar sizin çok yaksın ama ses yapsın önemli değil derseniz taktırın aksi halde vazgeçin derim.
doblodan önceki araban neydi Ahmet abi??

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

polo, söylemiştim ya Can, unutmuşun 🙂

polo, söylemiştim ya Can, unutmuşun 🙂
accent felanda demiştin ya o yüzden sordum Ahmet abi 😀

o ilk aracımdı 🙁
nerseyde her markaya binmişsin Ahmet abi bizde de önce doğan slx vardı ondan önce brodway ondan öncede şahin 😀 😀

nerseyde her markaya binmişsin Ahmet abi bizde de önce doğan slx vardı ondan önce brodway ondan öncede şahin 😀 😀

Evet Can hele opel'in hemen hemen kullanmadığım modeli yok. Ama yine de sevmiyorum Opel'i. ilk aracımız Renault 12 idi. Direksiyonu ve ehliyeti Renault 11 Flash ile öğrenip aldım. Döneminin en iyi araçlarından biri idi.

Evet Can hele opel'in hemen hemen kullanmadığım modeli yok. Ama yine de sevmiyorum Opel'i. ilk aracımız Renault 12 idi. Direksiyonu ve ehliyeti Renault 11 Flash ile öğrenip aldım. Döneminin en iyi araçlarından biri idi.
Ahmet abi sana bişey sorucam opel in servisi acayip pahalıymış sen aracını bakıma götürdüğünde nasıl çıkıyodu masraf?? 🙂

Ahmet abi sana bişey sorucam opel in servisi acayip pahalıymış sen aracını bakıma götürdüğünde nasıl çıkıyodu masraf?? 🙂

Valla o zamanlar ben Opel'in bölge bayiisinde çalıştığım için sorun olmuyordu 🙂

Valla o zamanlar ben Opel'in bölge bayiisinde çalıştığım için sorun olmuyordu 🙂
😀 😀 fiat a servise gittiğimiz zaman adamlar opel den konuşuyodu combonun 10000 bakımı 400-500 tl felan tutuyomuş adamlar konuşuyodu kulak misafiri olmuştum 😀 😀

Servise giderken 4 duble içer öyle giderdim hep😀 Acı hissetmiyosun ve ne sorsalar yap kardeşim yappp,tak kardeşim takkk,bak kardeşim bakkk diyosun..Ertesi gün ayılınca tahmin edebiliyorsunuzdur😀😀😀
Orjinal olan herzaman iyidir tavsiye ederim ama her neyin olursa olsun servisleri insanları potansiyel kaz olarak görüyor kardeşimm.Gecen forumda okumuştum,çamaşır makinesi rezistansı 10 lira ama servis geldiğinde alıyor 100 lira.Kombimin ANAKARTı yandı,ba ba ba ANAKART yav en önemli şey..servis geldi :abi sıfırı 450 liradır bunun,75 de servis ücreti,küçük çaplı boru😀 tamir ettirirsek 180 e kurtulursun dediler atladım balıklama 2 ayda 2 kere tamir oldu al sana 360 ve bendeki stres 16000😀.sonra bi kombi servisi arkadaşımın arkadaşıyla denk geldim anlattım durumu,kıs kıs güldü bana.abi sıfırı 50 lira civarında tamirininde en babasına 20 lira veriyoruz dedi...Al sana servis anısı..Serdar gelde psiko olma.Abicim gıcığım servislere,aranızda varsa bilmem ama benin dışardan gördüğüm bu.Heee eğer illa servise gideceksem içerim 4 dublemi paşşşa paşşşa giderim napimm🙂 😀😀

Bide ben FAKİR(marka değil sıfat)yoksul🙂 YETKİLİ SERVİS görmedim..Neden acaba🙂😀

Back