DOBLOMA DETAYLI BOYA BAKIM VE KORUMA

😀 olmaz ben senden ayıca ilgi istiyorum😀
bana tüm bildiklrini öğretecen ve benim dobloyu tanınmaz hale getirecen😀😀😀😀😀

yaparız be abi sen bile tanıyamazsın😀😀😀

ankara uzak kalır 😀😀😀

ama arabaya böyle bakılır ne o öyle bi yıkama tamam olmaz cilalıyacan parlatacan 😀

haftaya yapalım o zaman...ama benim koltukalr ve tavan ve kapı döşemeleride yıkanacak...onu nasıl yapsak?

senin iş eziyetli görünüyo abi 😀😀

aslında çok zevkli

o koltukları ilk önce aspirix denen temizleyici ve kumaş fırçası ile kirleri kabartıcan halı yıkama şampuanı ile yıkayıp çekecen bu işlermi 2 defa yapacan sonuç süper olur hele kirlerin gittiğini görmek süper bişey😀

abi anlattım ya benim ilk niyetim oto yıkama ve kuafördü nasip olmadı... işini düzgün yaparsan ki oğuz kardeşim bu işin ustasıymış 10 numara iş 😀 ankara şubesi istanbul şubesi diye 2 dükkan açalım 😀😀😀 ama gıda işi içinde 5 haziranda istanbuldayım adamlarla konuştum allahtan bi sıkıntı çıkmazsa o işide düşünüyoruz..

Umarım Allah işlerini yolunda eyler kardeşim....
Valla biraz durumu düzeltsem girecem bu tarz bir işe....oğuz gibi adam şart tabi....neden olmasın...Ankara ve İstanbulda işin hastalarına hizmet...

abi anlattım ya benim ilk niyetim oto yıkama ve kuafördü nasip olmadı... işini düzgün yaparsan ki oğuz kardeşim bu işin ustasıymış 10 numara iş 😀 ankara şubesi istanbul şubesi diye 2 dükkan açalım 😀😀😀 ama gıda işi içinde 5 haziranda istanbuldayım adamlarla konuştum allahtan bi sıkıntı çıkmazsa o işide düşünüyoruz..

hayırlısı olsun

bende zaten otomotiv okudum servislerde danışmanlık falan düşünüyorum ileridede servis müdürü

sen yoksan serdarabinin dükkan işi yatar kardeş 😀

😀 olmaz ben senden ayıca ilgi istiyorum😀
bana tüm bildiklrini öğretecen ve benim dobloyu tanınmaz hale getirecen😀😀😀😀😀

yaparız be abi sen bile tanıyamazsın😀😀😀

ankara uzak kalır 😀😀😀

ama arabaya böyle bakılır ne o öyle bi yıkama tamam olmaz cilalıyacan parlatacan 😀

haftaya yapalım o zaman...ama benim koltukalr ve tavan ve kapı döşemeleride yıkanacak...onu nasıl yapsak?

senin iş eziyetli görünüyo abi 😀😀

aslında çok zevkli

o koltukları ilk önce aspirix denen temizleyici ve kumaş fırçası ile kirleri kabartıcan halı yıkama şampuanı ile yıkayıp çekecen bu işlermi 2 defa yapacan sonuç süper olur hele kirlerin gittiğini görmek süper bişey😀

la canımı çektirdin😀 ahahha

hayırlısı olsun

bende zaten otomotiv okudum servislerde danışmanlık falan düşünüyorum ileridede servis müdürü

sen yoksan serdarabinin dükkan işi yatar kardeş 😀
he valla😀

ileride olabilir aslında ufaktan başlayıp büyümek birde bikaç shirli temizlik formulleri kullandık mı süper olur

Umarım Allah işlerini yolunda eyler kardeşim....
Valla biraz durumu düzeltsem girecem bu tarz bir işe....oğuz gibi adam şart tabi....neden olmasın...Ankara ve İstanbulda işin hastalarına hizmet...

cümlemizin inşl abi...

ileride olabilir aslında ufaktan başlayıp büyümek birde bikaç shirli temizlik formulleri kullandık mı süper olur
işini seven kardeşim.....sen becesirsinde başarırsında kardeşim ben eminim...

abi zaten bi işi sevmek çok önemli sevince gerisi geliyor

Maşallah Oğuz. hakkaten araç ayna gibi olmuş .cayır cayır yanıyor. emeğinin karşılığını almışsın. tebrikler *tup*

teşekkürler abi

verdiğin bilgiler ve tavsiyelerin içinde teşşekkürler yarın bide hızlı cila geçeyim sabah parlak araba bmbaşka bi zevk

takılacas olm....ama hastalara hizmet verices...günde 2 araba alıcas 500tl den aşşa yapmıycas...malzemeler ve diğerleri için yetmezmi 500,yarısı kar kalmazmı?

kalır abi kalmaz mı

o zaman neden olmasın😀

😀

biraz öncede camlara su kaydırma losyonu uyguladım ama zaten cila vasıtası ile su durmuyor ama bu ürün camlarda suyun dağılmasını sağlayacak

Oguz birgun sirf bu pasta cila temizlik isleri icin yanina gelip ders alacagim senden. Acaip ozeniyorum emegine saglik.
İ

Oguz birgun sirf bu pasta cila temizlik isleri icin yanina gelip ders alacagim senden. Acaip ozeniyorum emegine saglik.
İ
buyur gel abi teşekkürler
benim için bu iş hobi forumda enis abi bilir bi cila sipariş verdik üzerinden 2 hafta geçti yağmurdan dolayı anca geçen cuımartesi uygulayabildim ama inan zor durdum ama bu işlere bi girişince çok zevkli oluyor
zaten bernce havalar düzelsin forumca meraklı olan olmayan herkes toplanıp bi temizlik günü yapabiliriz aslında

dün uyguladığım su kaydırıcı işe yaramış zaten kaportada boncuklanma süper olmuş camlardada sular durmamış işte o boncukları görmeğe bile bukadar iş bence değer

İ
buyur gel abi teşekkürler
benim için bu iş hobi forumda enis abi bilir bi cila sipariş verdik üzerinden 2 hafta geçti yağmurdan dolayı anca geçen cuımartesi uygulayabildim ama inan zor durdum ama bu işlere bi girişince çok zevkli oluyor
zaten bernce havalar düzelsin forumca meraklı olan olmayan herkes toplanıp bi temizlik günü yapabiliriz aslında
cok iyi olur. Gelemeyenler icin video uygulama da guzel olur.

Back