DOBLOMA DETAYLI BOYA BAKIM VE KORUMA

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
dün akşam saat 7:30 da doblomu temizlemeye başladım ilk doblomun yeni alınan kauçuk paspaslarını içine koydum orjinal paspaslarına ayak değmedi temiz şekilde kauçukların altında duruyor kauçuklarında üstünde bimden 2 liraya aldığım gazete niyetine kullandığım paspaslar var onlarıda koydum ardından sabunlu ve bol köpüklü bi su hazırladım mikrofiber bez ile ilk önce tavan döşemesi ardından torpido plastik aksamlar koltuklar ile komple içini detaylı bi şekilde temizledim plastik aksamlara kesinlikle silmeden parlatıcı sürmeyin çoğu kişi parlatıcıile arabanın içini temizliyor yanlış bi uygulama en son bagajı komple sildim bizim doblonun içide günlük temizlendiği için içide herzaman temizdi zaten içini bitirdikten sonra motoruda köpüklü su ile sildim ve parlattım motoruda süzenli silince hiç kirlenmiyor dışı zaten çamurlu değildi sadece az tozluydu önce bolca ısladım doblomu cilalı şampuanımı merinos tipi yıkama eldivenim ile dobloyu yıkadım durulama işlemini bildiğimiz maşrapa ile yaptım birde yağmurda yağmaya başlayınca yağmurda doğal olarak durulama işlmini gerçekleştirdi ve öyle bıraktım çünkü sabah erkenden boya bakımına başlıyacam işim saat 10 gibi bitti

yıkama için kullanılan malzemeleri

cialı şampuan
merinos tipi yıkama eldiveni 30 litre kadar su
çift kova
çamurluk içleri için fırça
yazı gibi detaylar için ince detay fırçası

sabah 7:50 de işe başladım ilk önce gece yağmur yağdığı için doblomu bi kuruladım daha sonra plastik aksamları cilalardan zarar görmemesi için bantladım ve hemen üzerindeki waxı temizledim daha sonra virtüs 473 ince seramik pastayı yün ped ile uyguladım ufak tefek kılcal çizikleri yok ettim ki virtüs 473 hakikaten harika bi iş çıkardı ardından radiant 2,0 yeni formül dolgu cilasını uyguladım yüzeyde hiç kılcal iz kalmadı ve çok güzel bi parlaklıkta kattı dobloma ardındnda faracle wax ile son kat parlatma ve koruma ile işimi ile bitirdim faracle waxın parlatma özelliğide çok hoşuma gitti wax olayını tam koruma için yine her ay uygulamaya devam edeceğim plastikleri korumak için kullandığım keğıt bantları söktüm ardından temiz mikrofiber bez ile parlattım ve harika bi parlaklık elde ettim temiz kuru mikrofiber bez ile camlarıda silip parlattım daha sonra dün akşam yıkadığım jantlarımı cilaladım ardından kapı aralarını falanda wax ile koruma altına aldım son lastiklerimi parlattım çamurluk içlerrinide süt ile parlattım işim 1:00 gibi bitti ama değdi

havalar biraz daha ısınsın içinede detaylı bi şekilde girişecem bakalım kir çıkacak mı😀😀😀 koltukları halıyı tavan döşemesini falan yıkayacam

kullandığım ürünler

keğıt bant

mikrofiber bezler
virtüs 473 ince seramik pasta
autoglym radiant 2,0 yeni formül dolgu özellikli cila
farecla wax cila boya koruma
yün pedler
merinos tipi ped
cila makinası makinam amotörce aslında ama yinede çok iyi iş çıkardım izler az olduğu için sıfıra idirdim
plastik parlatıcı ve bakım sütü mat
e-max konsantre lastik parlatıcı

bu önceden çok az olan kılcal izler
(link)

ben sana ne diim ozi😀
olm benim dobloyada yapsak ya😀 yarın geleyimmi😀

bu oğuz hastası yav bu işin...adam zevk alıyor😀
bu gidişle bi car care açacas oğuzla😀

teşekkürler uygulaması çok zevkli ve sonucu mükemmel

serdar abi olabilr neden olmasın ama yarın değil tabi çünkü ben yokum😀 zaten biz enis abi ile beraber bi uygulama yapacaktık havalar düzelince aslında birhaki buluşmada temizlik günü yapalım sırası ile dobloları temizlielim

😀 olmaz ben senden ayıca ilgi istiyorum😀
bana tüm bildiklrini öğretecen ve benim dobloyu tanınmaz hale getirecen😀😀😀😀😀

bu oğuz hastası yav bu işin...adam zevk alıyor😀
bu gidişle bi car care açacas oğuzla😀

abi ama harbiden zevkli uğraşması keyif verici hele birde sonuç mükemmel olunca dahada heycanlı oluyor

abi zaten iş bulamadım daha açsak mı bi yer 😀

geçen yıkamacıda adam arabaya köpük sıktı bende yıkama eldiveni ile yıkadım adam ne yapıyon arabayı mı keseliyon diye sordu😀 evet dedim vallahi senin gibi adam lazım bize dedi daha sonra kurulama ben kurularım dedim iyice şaşırdı neden dedi dedim sizn bezler çiziyor birde oçek çek denen aletle suyu çekiyorlar iyice çiziyorlar o yüzden yıkatsam bile kurulatmam kendim hızlı cila ile kurularım ama herkesin arabası ile böyle uğraşsam batarız tabi detaylı temizliklerde uğraşınca para var

yaparız be abi sen bile tanıyamazsın😀😀😀

ankara uzak kalır 😀😀😀

ama arabaya böyle bakılır ne o öyle bi yıkama tamam olmaz cilalıyacan parlatacan 😀

benim yıkamacda yıkamadan sonra ıslak cila atıo haftada bi kardeşim o nası peki iyi mi...

neden olmasın ama kaliteli bi yrde yapmak bunu....
Hakan sen ne dersin?sende iş kurmayı düşünüyodun😀
gıda değilde bu sektör olmazmı😀

ankara uzak kalır 😀😀😀

ama arabaya böyle bakılır ne o öyle bi yıkama tamam olmaz cilalıyacan parlatacan 😀

haftaya yapalım o zaman...ama benim koltukalr ve tavan ve kapı döşemeleride yıkanacak...onu nasıl yapsak?

benim yıkamacda yıkamadan sonra ıslak cila atıo haftada bi kardeşim o nası peki iyi mi...

tabikide çok iyi çünkü boya silerken bile çzilebilir ıslak cila onu engeller ben hergün atıyorum çünkü doblo hergün iç dış temizleniyor

serdar abi bu iştn çok para kazananlar var ama çok ince detaylara takılmak gerekitr yoksa olmaz

abi anlattım ya benim ilk niyetim oto yıkama ve kuafördü nasip olmadı... işini düzgün yaparsan ki oğuz kardeşim bu işin ustasıymış 10 numara iş 😀 ankara şubesi istanbul şubesi diye 2 dükkan açalım 😀😀😀 ama gıda işi içinde 5 haziranda istanbuldayım adamlarla konuştum allahtan bi sıkıntı çıkmazsa o işide düşünüyoruz..

ankara uzak kalır 😀😀😀

haftaya yapalım o zaman...ama benim koltukalr ve tavan ve kapı döşemeleride yıkanacak...onu nasıl yapsak?

abi koltuklar için havanın ısınmasını bekliyorum arabanın içinede girişecem ama biraz daha ısınsın havlar kuruması için döşemleri halı yıkama makinası ile temizliyen en iyi yöntem bence önceden kirleride kabartacan harika oluyor

takılacas olm....ama hastalara hizmet verices...günde 2 araba alıcas 500tl den aşşa yapmıycas...malzemeler ve diğerleri için yetmezmi 500,yarısı kar kalmazmı?

ankara uzak kalır 😀😀😀

senin iş eziyetli görünüyo abi 😀😀

abi anlattım ya benim ilk niyetim oto yıkama ve kuafördü nasip olmadı... işini düzgün yaparsan ki oğuz kardeşim bu işin ustasıymış 10 numara iş 😀 ankara şubesi istanbul şubesi diye 2 dükkan açalım 😀😀😀 ama gıda işi içinde 5 haziranda istanbuldayım adamlarla konuştum allahtan bi sıkıntı çıkmazsa o işide düşünüyoruz..

hayırlısı olsun

bende zaten otomotiv okudum servislerde danışmanlık falan düşünüyorum ileridede servis müdürü

Back