doblom

ali osman

Azimli Üye
doğu karadeniz dağ kadrosu D2 1.9 doblo vip karda kışta rampada camurda takılmaz, yolda bırakmaz hekes kalır o gider. yolun acık olsun doblo

fotolar nerede doblom demişsiniz ama harbi karda d1 ve d2 çok zevkli kış lastiksiz bile🙂

Evet, hakikaten D2'leri karda sürmesi çok zevkli oluyor.
D1 ve D3 sürmediğim için bilemiyorum.

d1 de muhteşem onur ben kefilim 🙂🙂

o karda kışda çamurdaki fotolarla olsa süper olurdu 😀 dobloyu zorlu şartlada kullanım çok keyifli

4. dk dan sonra izleyin

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KL0OMhFS-ik[/youtube]

d1 de muhteşem onur ben kefilim 🙂🙂

Abi hiç sürmedim ama bizim mahallede bir D1 vardı çok süperdi. Deri koltuklu falan, torpidonun üstleri de bej renkti premio'dan çok farklıydı. Ben öyle D1 daha hiç görmedim, orjinal miydi bilemiyorum. Benim doblo almama o sebeb oldu.

Evet, hakikaten D2'leri karda sürmesi çok zevkli oluyor.
D1 ve D3 sürmediğim için bilemiyorum.

d1 ile karda çok macera aşadım d2 ilede karlarda rahat gezdik fakat d3 malesef kış lastiksiz karda gidemiyor lastiklerin sert olması dezavantj yaratıyor

video için teşekkürler doblo advnture sadece ingilterede var ama bence süper bişey şuan sıfırı gelse şahsen almak isterim

o sizin gördüğünüz doblo viptir vip doblolar dan piyaada çok var sadece d1 ve d2 de var ama çok güzel bişey

Evet, çok varda benim gördüğüm farklıydı diğerlerinden. Ben torpidosunun üstü bej renk olan vip görmedim D1'lerde, hep siyah gördüm.

vip gerçekten bi başka. tam vip alacakken bende direkten dönmüştüm, tanıdıktı satmaktan vazgeçti kısmet premio'yaymış ama Adventure olsa hiç düşünmez onu alırdım 🙂

Evet, Adventure'lerde güzel.
Partner Adventure var Türkiye'de ama Doblo gibi değil.

aman aman pejodan bahsetme onur. uğraşılmaz o arabalarla yaw. dobloyla aynı cümlede bile kullanma 🙂🙂

Yenileri fena sayılmaz ama yine de Doblo daha güzel. 🙂

yenileri hepten kağıt gibi. bir fiorino ile kazası vardı citroen berlingonun. fiorio neredeyse içinden arkaya geçecekmiş.

partner berlingo aynı olduğu için o örneği verdim 🙂

Back