Doblom takla attı .

pancho

Yeni Üye
2 gün önce gece ıssız bir yoldan geçiyordum.çok süratli değildim.Yolun ortasında bi kaya vardı farkettiğimde iş işten geçti...
Sağ ön teker çarpınca arabam havalandı 2 takla attı,yan yattı.Kaskom var.polis geldi zabıt tuttu.acaba arabam pert raporu alabilir mi? Pert raporunun bana faydası olur mu? teşekkürler..

offf çok büyük geçmiş olsun sizde birşey yoktur inş. Allah beterinden korusun

çok geçmiş olsun sizde bişey yoktur umarım

arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Ancak pert raporu ile ilgili bilgi verebilecekseniz lütfen hiç durmayın.saygılarımla

geçmiş olsun.görüntüye göre alırsınız gibime geliyor.faydası aracınızın modeline göre aynısını ya da parasını alabilirsiniz.daha iyi olur tabi.tamir ettirirseniz yarın satarken zararınız çok olur.büyük kazalı görükeceği için.

çok geçmiş olsun sizde bişey yoktur inşallah

kaskoyu zorlayın pert edilir gibime geliyor

geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun Allah korumuş. Araçın %50 sinden fazla masrafı cıkarsa perte ayrılıyor zaten yetkili serviside büyük olasılık fazla çıkartır ve perte ayrılır. Aracınız 2013 Modelse yeni araç veriyor değilse aracınızın piyasadaki değerini veriyor. Bilginize

Geçmiş olsun bizim dobloya gelen exper 45 dk'yede çıkar 1 haftaya da çıkar demişti.

çok teşekkürler arkadaşlar çok şükür ki bizde bir şey yok.Allah kimsenin başına vermesin böyle bir şey.2 kez takla attık burnumuz bile kanamadı çok şükür

Back