DOBLOM SELDE KALINCA...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ERCAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun ALLAH daha beterinden korusun

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
geçmiş olsun ALLAH daha beterinden korusun
amin

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim...gelişmeler pek olumlu değil gibi..kesin net bir şey yok gibi..doblomun taban halısı söküldü..altındaki keçe kısımları yenilendi..taban halısıda yıkanarak montajı yapıldı..bu işlere ilaveten havayastığı gibi güvenlği idare eden bligisayarda getiriliyor..yarın takılacak..buraya kadar her şey normal..debriyaj setini kasko karşılamaya yanaşmıyor..masrafıda 508 lira...ben ödemesini şimdilik yaptım..faturayla birlikte bir başvuru yapıcam..sel hasarı kapsamı olan bir kasko sigortası.. nasıl olurda bu işleme nasıl neye dayanarak kapsamdan çıkarır..bunun izahını nasıl yapacaklar.........

ERCAN tarafından yazılan metin:
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim...gelişmeler pek olumlu değil gibi..kesin net bir şey yok gibi..doblomun taban halısı söküldü..altındaki keçe kısımları yenilendi..taban halısıda yıkanarak montajı yapıldı..bu işlere ilaveten havayastığı gibi güvenlği idare eden bligisayarda getiriliyor..yarın takılacak..buraya kadar her şey normal..debriyaj setini kasko karşılamaya yanaşmıyor..masrafıda 508 lira...ben ödemesini şimdilik yaptım..faturayla birlikte bir başvuru yapıcam..sel hasarı kapsamı olan bir kasko sigortası.. nasıl olurda bu işleme nasıl neye dayanarak kapsamdan çıkarır..bunun izahını nasıl yapacaklar.........
Sevgili abicim bence kaskonun sel muafiyeti varsa bu hasarınıda ödemesi gerekiyor...Şimdi sana yok kurtulmak için fazla bastın yok falan yok filan diyecekler......Bu nasıl bir anlayış abi sakın gevşeme eşşek gibi onuda ödemeleri lazım ...kolay gelsin ...tekrar geçmiş olsun.....Bu arada kaskon hangi şirket.....Yazarsan araştırma yapacağım.....

ya bakicim..axa sigorta...balata son demindeymiş dedikleri bu..selden zorlukla çıktık...ancak bu vakaya kadar hiç bir sorunum olmadı...titreme..silkeleme...gibi....hatta önümde belediye zabıta aracı toyoto vardı benim çkamadığım yerde .. o yokuşta o silkelemeyi oda yaptı..hatta 3 defa arabayı yokuşa vurup geri saldılar...daha ne diyeyim..

ya bakicim..axa sigorta...balata son demindeymiş dedikleri bu..selden zorlukla çıktık...ancak bu vakaya kadar hiç bir sorunum olmadı...titreme..silkeleme...gibi....hatta önümde belediye zabıta aracı toyoto vardı benim çkamadığım yerde .. o yokuşta o silkelemeyi oda yaptı..hatta 3 defa arabayı yokuşa vurup geri saldılar...daha ne diyeyim..
Ya abicim sende bu yönde savunmanı yap ....Ne yani o can havliyle balata biermi bitmezmi onumu düşünecektim.....Bir balata insan hayatından daha değerli değildir diye........Asıl abi pasif davranma az geri vites yaparsan hemen üste çıkarlar...Aman haaaaa................................

AXA SİGORTAYA şimdiden teşekkür ediyorum...debriyaj setini karşılama sözünü... FİAT YETKİLİ SERVİSİ PAŞALI OTOMOTİVE... iletmişler.*clap**clap**clap*

AXA SİGORTAYA şimdiden teşekkür ediyorum...debriyaj setini karşılama sözünü... FİAT YETKİLİ SERVİSİ PAŞALI OTOMOTİVE... iletmişler.*clap**clap**clap*
Ya ne güzel birgün bugün...cenabı rabbül alemin Bugün kandili Şerif niyetine her halde benim aracımın bayiye gelişi, Ahmet kardeşin arkadaşının tereristlerce yakılımasının üzerine devletin karşılaması sizin debriyaj setinizin kasko tarafından karşılanması........Valla süper yaaa

en kötü günümüz... böyle iyi haberlerle gelsin cümlemize.....
amiiiiiiiiiiiiiiiin.....

en kötü günümüz... böyle iyi haberlerle gelsin cümlemize.....
amin *tup*

umut95 tarafından yazılan metin:
vallla büyük geçmiş olsun abi allah kimsenin başına vermesin 🙁
amin....

Back