Doblom Çamura Battı 100den sonra titriyor

erkancan2434

Aktif Üye
Adı
ERKAN ÖĞÜTCÜ
Pazar günü ömerli barajında arabanın 4 teker çamura saplandı traktörle cıkardık fakat sımdı 100den sonra araba titriyor sorun nerede olabilir?

Ön takıma baktır ama önemli bir şey olduğunu sanmıyorum balans ayarındandır belki öncede vardı farkında değildin

Yok başkan ya önceden yoktu ama 4 tekerde tamamen camura saplandı cıkarttıktan sonra bastım titriyodu yıkattıktan sonra denemedım acaba camurdanmı akslarda bi sıkıntı yoktur ins.
Ayrıca ceki demiri hayat kurtarırmıs bende yoktu çekemedık 6 saat ugrastıktan sonra arkadan çekip çıkardık

lastiklerdeki dengesiz ağırlıktan yapar güzelce yıkat sıkıntı kalmaz

Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur

Allah razı olsun akşam bidaha denicem umarım sorun yoktur varsa doblodan vazgecmek üzereyim 1bucuk ay oldu bi stop lambaları kesti otomatık cam dugmesi bozuldu termostatı patladı merkezi kilit kafaasına göre 2010 model araba ya bu sıkıntılar biraz fazla soguyorum severek aldıgım doblodan

@erkancan2434
Bazen herşey üst üste geliyor sıkma canını Allah beterinden korusun

@erkancan2434
Öyle bir durum mu var yoksa

Anlamadım hocam arabayı çamurdan cıkarmak ıcın bıraz salladık daha sonra arka çekiden traktörle cektik yola cıktım 90 100 gibi bı sarsıntı hissettim daha sonra yıkayıp park ettım çamurdan dolayımı titredi yoksa baska bişeymı bılmıyorum aks kırılmasında nasıl belli olur yada aks kıracak bi durummu arabayı sallamak onuda bılmıyorum

resimlerde tam belli değil ama nerede ıse on teker komple topraktaydı

Dosyalar

• CAM00893.jpg
    CAM00893.jpg
    105,2 KB · Okunma: 96
  • CAM00894.jpg
    CAM00894.jpg
    90,5 KB · Okunma: 60
  • CAM00896.jpg
    CAM00896.jpg
    94,9 KB · Okunma: 109
Usta. Bu olayın dunya kadar nedeni var.
En iyisi siz aracı
1 rot balanciya gösterin on takıma baksın
2 motor ustasına gosterin kaldırıp baksın.

Burdan 20/tane parça sayalir.
Goturun baksinlar.
Kafaniz rahat eder.

Akşam on tarafı ıyıce yıkatıp bidaha denicem titreme varsa dedığınız gibi once rot sonra motor ustasına götürücem

3 boyutlu rot balansa götür bostancı oto sanayi cayirovada da var 3 boyutlu avrupa yakasında bilmiyorum

aksam tekrar denedım 100 den sonra sağ ön teker sallıyo gebzede tanıdık rot balanscı var pazar gunu bi baktırıcam ıns balanstandır

Ön takım yaptırmadan önce bile rot balans şarttır sebebi ise usta şu bu degişecek deselerde amartisorlerin boyutları bile aracın saga sola gecmesine sebep olur ama senin sorunun jantlardan cıkma ihtimali yüksek kartal oto sanayinde bir usta var onada gidebilirsin

Back