DOBLOM ÇALIŞMIYOR

tr_badboy

Daimi Üye
14 gundur hastanenin otoparkında olan aracım calısmıyor aküsü boşalmış herhalde bana öyle geldi taburcu olmadıgım içinde kesin bi sonuca vardıramadım başka ne olmuş olabilir ? bir fikriniz varmı?

14 gundur hastanenin otoparkında olan aracım calısmıyor aküsü boşalmış herhalde bana öyle geldi taburcu olmadıgım içinde kesin bi sonuca vardıramadım başka ne olmuş olabilir ? bir fikriniz varmı?

kardeşim sağlığınla ilgili problem çok ciddi değildir umarım. geçmiş olsun...akü yeni değişmediyse büyük ihtimalle ondandır..

geçmiş olsun.

öncelikle sizede acil şifalar

aracınızında aküsü bitmitir

geçmiş olsun marş basmıyorsa akü bitmiştir arkadaşların dediği gibi.

Öncelikle geçmiş olsun abi umarım önemli birşey değildir. Marş basmıyosa bencede aküdendir başka bir durum pek mümkün değilse fazla tavsiye edilmesede iteklenip vurdurularak çalışıtırılabilir sonra çalışıp biraz şarj ettikten sonra stop edince yine çalışmıyorsa akü bitmiş demektir çünkü benimde başıma gelmişti 3 ay kapalı otoparkta yattı araba marş basmadı vurdurup çalıştırdık getirdik eve stop ettik 1 saat geçti yine basmadı..

Geçmiş Olsun Akü Bitmiştir *tup*

geçmiş olsun.büyük ihtimal aküdür.

arabayı ittirerek çalıştıramadık mecbur aküyü söküp ustaya götürdüm dedi bu aküde hiç hayat yok 🙂 mecbur yenisini aldım 160 tl inci akü 60 lık taktık sorunsuz araba çalışti

geçmiş olsun.takviye ile çalışır akü yeni sağlam ise kısa sürede kendini toplar.

Back